Кој ви е најомразен тренер?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1.Роберто Донадони - Една добра утакмица не изигра со Италија на Европското...
2.Рејмонд Доменеш - Негува премногу дефанзивна игра, со тие играчи треба партал да прави. Секоја утакмица по 3-4 гола да дава Франција а не од 0 до 1 гол секоја утакмица испаѓа..
3.Мурињо - Добар тренер ама ме нервира неговото однесување, многу е арогантен и мисли дека после Господ е он...:pop:

Мурињо зашто е гнаса од човек, а не заради немање влакна на јазик. Едноставно гнаса е и немоажм да го сварам органски.

Втор на листата, Бенитез...уништувач на фудбалот во вистинска смисла. Бранење на 0:0 на секоја утакмица во гости...антипропаганда на фудбалот, и сите што се како него

carlo ancelloti.ne zaso e na milan,tuku zaso koa bese u juve bese tapa ziva,se molev da ne doe u juve:tapp::tapp::tapp::tapp:

Нашиов, Катанец. Не мора многу да објаснувам зошто, ќе кажам само дека песимизам кај спортски лица е повеќе од строго забранет, а тој го практикува.

Катанец,Мурињо,Донадони,Доменеш,Фергусон(ме нервире овој тренет),Шустер.
Тие засега шо ме нервират.

Жозе Мурињо најного го мразам коо ке го кажат него право ми се пресерува и сите ке ги мразам на Интер шо ке му се тренери:toe::vozbud::vozbud:

Мурињо зашто е гнаса од човек, а не заради немање влакна на јазик. Едноставно гнаса е и немоажм да го сварам органски.

Втор на листата, Бенитез...уништувач на фудбалот во вистинска смисла. Бранење на 0:0 на секоја утакмица во гости...антипропаганда на фудбалот, и сите што се како него

Апсолутно го делиме истото мислење од почеток до крај. Браво за постот!

Жозе Мурињо дефинитивно се да му е..м

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom