Кој ви е најомразен тренер?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анчелоти и Фергусон, со мастикине и двајцана ко идиоти некои... Срамотилаци, нели се гледаат некогаш на телевизија...

најомразен тренер ми е Сколари.па на едно европско првенство коа го видов сакаше да се степа со Станкович или друг Србин.....алоооо чекај малку бе!?!:pos2:

најомразен тренер ми е Сколари.па на едно европско првенство коа го видов сакаше да се степа со Станкович или друг Србин.....алоооо чекај малку бе!?!:pos2:
Ивица Драгутинович:wink:

Зарем постои поголем гад од Жозе Мурињо?Па брату ако ти се праве сцени и ако ти се глуме ете ти го Холивуд...

Среќко Катанец ми е втор.Како навиен.Кога ќе победиме сета е таман а кога ќе изгубиме ааа ами Македонија немала квалитетни играчи.Ами чекај бе словенче што мислеше кога се нафана да ја работиш таа работа?Па тие се истите играчи и при пораз и при победа.Па зарем Словенија која пред да ја пласирате на Европско беше со ранг над стотка имаше подобар состав од овој? Се зажештив ја ама јебига се нервирам па

Хозе Мурињо, нема овој свет да види уште еднаш таков простак

Нема таков, сите се посебни тренери на свои начини, гледам многу Мурињо го нејќа ама пак тој е супер тренер тактичар а тоа што многу се радуе не е ништо лошo и ја би правел така да бидем тренер ( би рипал на секој гол, би се грљал на трева и сл...:toe:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom