Кој треба да игра во Македонската рапрезентација?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Spored mene Ristuc treba da dobie pogolema sansa isto i Stojkov zaedno so nego vo napadot,i ima edna kolosalna greska sto ja prae Katanec nemoze be uvek da go forsira Pandev da igra pozadi dvata spica koga negova standardna pozicija u Lacio e isturen spic,neznam dali Katanec se plasi da isprobuva?Zasto ne gi stae Pandev i Stojkov u napad dvajcata igraa fudbal cel zivot zaedno se poznavaa podobro od bilo koj,a i ce zabraev Lazareski ne treba da bide ni na klupa a ne pa u prva postava nemoze da projde igrac dvapati od negova strana i da postigne gol(izrael postigan gol od nabaceni bas od taa strana)Grozdanoski mislim deka mnogu poubo odigra od Lazareski.

Нека играат сите само Горан Пандев да не игра.....

Абе треба да се земе Филип Ивановски,звер е дечкото прв стрелец е во Полска а игра за Полонија Варшава. Време е да го земат за репрезентација,мислам дека има доволно квалитет. Сите знаеме како играше кога беше во Македонија ГП.

Се согласувам со Зокиарсенал...прекрасен играч...незнам и зошто не игра за МАКЕДОНИЈА...

Филип Ивановски би требало во прв тим за репрезентација. Потенцијал огромен.

Филип може да му се даде шанса ама сепак е послаб од првите 3ца:
Пандев
Мазнов
Наумовски

Со Ритиќ и Стојков можат да се борат за место во тимот...

Одлични се сите наведени али Ивановски барем заслужува шанса барем на пријателска. Мазнов и Наумовски се докажани и уиграни. Време е да се прават алтернативи во тимот.

Филип може да му се даде шанса ама сепак е послаб од првите 3ца:
Пандев
Мазнов
Наумовски

Со Ритиќ и Стојков можат да се борат за место во тимот...
Мислиш? не би рекол...
Треба да му се даде шанса, па да видиме...:toe:

Со оглед на формата на Мазнов,која е во надолна линија,Катанец треба да пробува и други напаѓачи,а тука секако е и Ивановски кој игра во одлична форма.Во одбрана мислам дека конечно треба да го повика Таневски од Лех кој исто игра стандардно добро.За среден ред не гледам играч кој би дошол како некое засилување за репрезентацијата во овој момент.

Барем на пријателски треба да ги викне децана од цела Европа што играат барем да се резервираат за нашата репрезентација за да не биде после некој наш да освои Европска титула како најдобар стрелец за Англија или Шпанија.

Сите сме се „фатиле“ за напаѓачите. Не е таму проблемот. Нема креатор на игра. Можеби нашиве треба да размислат за некој „пасош“ за средишен играч.
Треба да му се даде шанса на Неџипи, кога ќе се врати во форма. Тој ја држеше цела средина во Работнички кога играа во Европа. Друг некој наш не гледам. :toe:
Не знам што се случува со Стојанче Игњатов. Каде игра? Беше во Романија едно време.

Не знам што се случува со Стојанче Игњатов. Каде игра? Беше во Романија едно време.

Mислам дека уште игра во Романија во Politehnica Iasi после онаа сезона во Кина.

Абе каков Мазнов , каков Ристиќ? Во катастрофална форма се виде во дуелот со Норвешка Мазнов топката незнаеше да ја води сам си одеше во аут, а Ристиќ мислиш Брус ли е или Џеки Чен!
Иваноски треба почесто да добива шанса, а не би било лошо да се повика и Неџипи да видиме како ќе одигра!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom