Кој треба да игра во Македонската рапрезентација?

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Spored mene Ristuc treba da dobie pogolema sansa isto i Stojkov zaedno so nego vo napadot,i ima edna kolosalna greska sto ja prae Katanec nemoze be uvek da go forsira Pandev da igra pozadi dvata spica koga negova standardna pozicija u Lacio e isturen spic,neznam dali Katanec se plasi da isprobuva?Zasto ne gi stae Pandev i Stojkov u napad dvajcata igraa fudbal cel zivot zaedno se poznavaa podobro od bilo koj,a i ce zabraev Lazareski ne treba da bide ni na klupa a ne pa u prva postava nemoze da projde igrac dvapati od negova strana i da postigne gol(izrael postigan gol od nabaceni bas od taa strana)Grozdanoski mislim deka mnogu poubo odigra od Lazareski.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Нека играат сите само Горан Пандев да не игра.....

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе треба да се земе Филип Ивановски,звер е дечкото прв стрелец е во Полска а игра за Полонија Варшава. Време е да го земат за репрезентација,мислам дека има доволно квалитет. Сите знаеме како играше кога беше во Македонија ГП.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Се согласувам со Зокиарсенал...прекрасен играч...незнам и зошто не игра за МАКЕДОНИЈА...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Филип Ивановски би требало во прв тим за репрезентација. Потенцијал огромен.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Филип може да му се даде шанса ама сепак е послаб од првите 3ца:
Пандев
Мазнов
Наумовски

Со Ритиќ и Стојков можат да се борат за место во тимот...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одлични се сите наведени али Ивановски барем заслужува шанса барем на пријателска. Мазнов и Наумовски се докажани и уиграни. Време е да се прават алтернативи во тимот.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Филип може да му се даде шанса ама сепак е послаб од првите 3ца:
Пандев
Мазнов
Наумовски

Со Ритиќ и Стојков можат да се борат за место во тимот...
Мислиш? не би рекол...
Треба да му се даде шанса, па да видиме...:toe:

K

kaiser soze

Гостин
Со оглед на формата на Мазнов,која е во надолна линија,Катанец треба да пробува и други напаѓачи,а тука секако е и Ивановски кој игра во одлична форма.Во одбрана мислам дека конечно треба да го повика Таневски од Лех кој исто игра стандардно добро.За среден ред не гледам играч кој би дошол како некое засилување за репрезентацијата во овој момент.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Барем на пријателски треба да ги викне децана од цела Европа што играат барем да се резервираат за нашата репрезентација за да не биде после некој наш да освои Европска титула како најдобар стрелец за Англија или Шпанија.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Сите сме се „фатиле“ за напаѓачите. Не е таму проблемот. Нема креатор на игра. Можеби нашиве треба да размислат за некој „пасош“ за средишен играч.
Треба да му се даде шанса на Неџипи, кога ќе се врати во форма. Тој ја држеше цела средина во Работнички кога играа во Европа. Друг некој наш не гледам. :toe:
Не знам што се случува со Стојанче Игњатов. Каде игра? Беше во Романија едно време.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Не знам што се случува со Стојанче Игњатов. Каде игра? Беше во Романија едно време.
Mислам дека уште игра во Романија во Politehnica Iasi после онаа сезона во Кина.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.618
Поени од реакции
1.168
Абе каков Мазнов , каков Ристиќ? Во катастрофална форма се виде во дуелот со Норвешка Мазнов топката незнаеше да ја води сам си одеше во аут, а Ристиќ мислиш Брус ли е или Џеки Чен!
Иваноски треба почесто да добива шанса, а не би било лошо да се повика и Неџипи да видиме како ќе одигра!

Kajgana Shop

На врв Bottom