Кој стои зад успешните луѓе?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Успешноста не е секогаш во парите.
Зад успешен маж стои успешна жена, кога се појави таа пред три години, одтогаш се чивствувам успешно.

Други успешни луѓе.
Прикаските од тип Рокфелер почнал со еден долар, не се баш реалистични.
Подобро би било, а и соодветно за наши услови, почнал да менаџира со фабриката која татко му ја добил како директор во време на приватизацијата, па успешно ги продал суровините и машините, купил 5 стана и сега си живее од кирија.
А ова женски фантазии, демек колку повеќе изебат тоа поуспешни ќе бидат, не се вредни за разглобување.
Сиромаштијата на духот си го прави своето.

:pos2:
Туку озбилно, кои жени мислат што повеќе изебат, тоа поуспешни ќе бидат? И ако е така, кога ќе ги изебат сите, што потоа? Останува успехот или? Да знаеме ако не па ...
И ако веќе велиш така, значи ли тоа дека според тебе има вистина во поговорката или мислата која ја напишав во воведот?

п.с. Уште нешто ми текна. Татко му на тој што му оставил фабрика, како дошол до фабриката? Нели, сето тоа од некаде мора да започне ...

Зад успешниот маж стои успешна жена , а зад успешната жена стојат повеќе мажи

... во редица!

Поентава е демек за да еден маж биде успешен во животов, потребна му е жена за да го подржува и стои зад него. Од друга страна пак, секоја успешна жена е влезена во фазонот као демек не сака дечко,маж и бла-бла приказни и затоа се вели дека зад неа стојат повеќе мажи во редица :) .

Како и да е, јас не се согласувам ниту со едното ниту со другото.
Уствари, поголемиот дел од оние успешни луѓе што јас ги познавам и на кои им се восхитувам се сингл... најверојатно затоа што за да стигнеш до успехот потребно ти е знаење, време и мнооогу работа и труд, а богами и трпение. Така што, сите тие бабини деветтини паѓаат во вода :pipi:

Зад успешниот маж стои успешна жена , а зад успешната жена стојат повеќе мажи

... во редица!

Поентава е демек за да еден маж биде успешен во животов, потребна му е жена за да го подржува и стои зад него. Од друга страна пак, секоја успешна жена е влезена во фазонот као демек не сака дечко,маж и бла-бла приказни и затоа се вели дека зад неа стојат повеќе мажи во редица :) .

Како и да е, јас не се согласувам ниту со едното ниту со другото.
Уствари, поголемиот дел од оние успешни луѓе што јас ги познавам и на кои им се восхитувам се сингл... најверојатно затоа што за да стигнеш до успехот потребно ти е знаење, време и мнооогу работа и труд, а богами и трпение. Така што, сите тие бабини деветтини паѓаат во вода :pipi:

Потполно се согласувам со тебе. Зад успешниот маж ниту стои жена/и ( добро ретки се тие случаеви ) ниту пак зад успешната жена стои маж/и ( ова е па уште поретко )
Како што кажа, за да успееш да створиш нешто во овој живот треба многу памет, работа, трпение и пред се ПЛАНИРАЊЕ! Доколку немаш успешно планирање, немаш ни успешна кариера.

стојат луѓе кои ги охрабруваат по нивните неуспеси и кои не дозволуваат личноста да ја изгуби самодовербата и волјата.

Зад мојот успех стојам јас. Ако јас сум направил од гранка- трпезариска маса тогаш јас ќе уживам во придобивките од неа.
Зад секој успешен маж стои жена тоа ме потсеќа на Макс Мозли, као лав во бизнис рингот а субмисивна пудлица со жени.
Па глеам нешо бичи етитјуд позади успешна жена стојат редица мажи, боже ме сачувај све мудреци и скеле-муабети.

Зад секој успешен папучар стои жена, НО доколку таа жена не стои позади него тој би бил 100 пати поуспешен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom