Кој сликаше саботата во маракана?

• Креатор на темата Креатор на темата Ficmkd
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сликаше саботата маракана?
Кој го уби Ченто?
Кој ги скина близначкине од Охрид?

Некои прашања за жал ќе останет не одговорени ...

Ме пресмеавте , да си ибете све :pos: ... колку само му фалеа вакви теми последно време на форумов , ме потсети на старите добри времиња кога се зачленав тука :) .

Иначе колку шо иам приметено Маракана не сликет често па можит се изненадил авторот на темава па сакат да дознајт кој е тој шо ја нарушил традицијата... ИЛИ се смувал со некоја поднапиена и оваа му обеќала дека ќе се видат повторно :pos: . Ќе морам да те разочарам и да изиграм парти брејкер, али ти за глеање можит ќе ја видиш повторно али дали ќе се сеќават таја ,многу тешко :( .

Дечково е од влијателните, они знаат. Не се сомневајте во нив ;). А и јас ја потврдувам информацијата за жозефин

Ај еве и ја да пробам со некоја слика ;)

IMG_7062.jpg

Гарант не се овие :D

Абе сигурно дечково има многу љубоморна женска , и е сликан на некоја од групните слики , со 5-6 души на неа , и бил принуден да гушне некое девојче што стои до него .

Кој немал љубоморна женска (екстремни услови) , не може да сфати :)

И уште не му ја тргнале а. Ајде, ваљда девојка ти не знае да користи интернет.

Не верувам дека човеков би позирал како што правеа личностите во сликите што ги презентиравте доколку бил во швалерај. Барем се надевам дека е така. Во спротивно темата за тоа дали опаѓа коефициентот кај младите опаѓа ке да е точна.

Убавко девојче инаку. Типов ми личи ко сајдкикот на Волтер од Брејкинг Бед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom