Кој се смее зло не мисли!

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Јас цело време се смеам, ама многу сум лош !

се смеам секогаш кога ми е убаво или од љубезност,ама ако некој или нешто не ми е по кеф тогаш ептен сум намќор:devil2:

Секогаш сум насмеана, и гласно се смеам. Само на час коа морам, пробувам тивко да се смеам. х))

Како што ми рече една личност, ти уствари многу мила си била. :icon_lol: Пошто пред тоа демек за ѓаволот лично важев. :pipi:
Се кезам бе. Претерано. А за зло (не)мислење... Кој си го бара со боринче, и полошо од зло ќе му мислам. И повеќе од само мислење понекогаш.

Кој пее зло не мисли... освен еден мој другар :pos2:

Цело време сум насмеан и кога ке станам насмеан и у школо цел таков без везе насмеан идам и ме зафркават ми викаат шо си толку весел бе шо ти праела комшиката :kesa:

Се смеам кога ми е смешно,не колку да се смеам:)Хахаа,да бе кога се смеам или онака најнормално се смеам или се смеам ама гласот ми изчезнува...како да сопирам се,ни воздух земм ни испуштам...некогаш така за смеам:)И имм навика рака да ставам,не секогаш ама онака често.Абе смеењето е здраво!Ајде да сме смееме:хахахааа:pos2:

точно е тоа, кога се смееш искрено и од срце се ти е совршено и за момент забораваш на се останато
јас најмногу се смеам кога сум со друштво и кога заедно гледаме некоја комедија или кажуваме вицеви, а потоа се смеам и сама кога ќе ми текне на тоа:party3:

Па има различни начини на смеење, зависи од тоа што мислиш во моментот. Може злобно да се смееш или од мака... Ама како и да е го подржувам изразот, зошто и насмевката ги спојува луѓето.

..Кога сакаш и кога и да ме видиш ја сум окезена.Секогаш се смеам.Секогаш имам насмевка на лице.И такво друштво имам.Секогаш насмеано и радосно:pipi:

Ама можам и преку насмевката да ти покажам дека лошо ти мислам.Тогаш навистина цинична насмевка имам која едноставно покажува дека сум лоша:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom