Пропалица
Мртов/а
оди малку гледај хорор филмови ќе се се навикнеш во темнинаСе плашам да..нема некои причини..само ..некако..страв ми е ..ако искочи некој ненадејно у темнина одма срцев удар ке ме фати![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оди малку гледај хорор филмови ќе се се навикнеш во темнинаСе плашам да..нема некои причини..само ..некако..страв ми е ..ако искочи некој ненадејно у темнина одма срцев удар ке ме фати![]()
оди малку гледај хорор филмови ќе се се навикнеш во темнина![]()
Не се плашам од темнината, туку од тоа што можеби е скриено (или се крие во неа).
Да ама мислам дека тоа ти е на психа би требало да се посоветуваш со докторЈас се плашам премногу од темнината но не затоа што некој ќе ме украдеВо ноќните часови монструмите се најгласни, флешбековите посилни.... а кој се справува со траума знае за што зборувам.
Имав таква другарка што се плашеше многу од темница и секогаш кога ќе останеше сама дома обавезно ме викаше да бидам со неаДа, да, дефинитивно е на база на психа и се советувам со психотерапевт.![]()
Само едно ќе ти кажам немој да се предаваш лесно и да фаќаат некогаш бубачките едноставно избори се со нив мислам ме сваќаш што сакам да ти кажамЗа разлика од порано сум многу подобра, но ме фаќаат чат пат бубачките. Навистина е многу непријатно