IzzY_R0CkeR59
аудофил, металофил, емофил, чоколаденфил
Дали се подобри AMD процесорите, или Intel??Има некој што е задоволен од било кој модел на AMD процесорите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imam celeron xD i zato prasuvam so sto da go menjamAMD Athlon II имаше вујко ми од 2003, после неколку години активно користење, ми го даде мене, па после уште толку користење, немаше гајле. Се на се, тој компјутер работеше 10г. а верувам дека и денес здраво ќе шиба ако се уклучи. На тој компјутер ништо од хардверот се немаше расипано после 10г (не вклуќувајќи го глушецот...тастатурата до ден денес ја користам).
П.С. Гледај да не ти се погоди целерон, ќе видиш голема мака...
Ако имаш целерон, не е битно со што да го смениш, важно менувај гоimam celeron xD i zato prasuvam so sto da go menjam
AMD Athlon II имаше вујко ми од 2003, после неколку години активно користење, ми го даде мене, па после уште толку користење, немаше гајле. Се на се, тој компјутер работеше 10г. а верувам дека и денес здраво ќе шиба ако се уклучи. На тој компјутер ништо од хардверот се немаше расипано после 10г (не вклуќувајќи го глушецот...тастатурата до ден денес ја користам).
Кога го уклучував тоа ми го пишуваше... Можеби и сум грешка, не паметам, се бидува, признавам ако сум грешка.AMD Athlon II се произведуваат од 2009.
на темата:
Intel all the way, ова доаѓа од АМД корисник.. Многу понапредна платформа имаат и повеќе можности..
Процесорот е дел што не се расипува често. Имам Pentium 2 што работи многу повеќе од твојот Athlon и уште може да се работи... Не е тоа скала на мерење квалитет. Иначе ја со Intel секад бѝ идел.AMD Athlon II имаше вујко ми од 2003, после неколку години активно користење, ми го даде мене, па после уште толку користење, немаше гајле. Се на се, тој компјутер работеше 10г. а верувам дека и денес здраво ќе шиба ако се уклучи. На тој компјутер ништо од хардверот се немаше расипано после 10г (не вклуќувајќи го глушецот...тастатурата до ден денес ја користам).
Дали се подобри AMD процесорите, или Intel??Има некој што е задоволен од било кој модел на AMD процесорите?
Барај од „Интел„, само да не е “Селерон.„.
Дома користам АМД процесор, кој е ѓоамити 4 јадрен (модел 4100) а процесорот абер нема од 4 јадреност...
4100 е од Bulldozer серијата која е една од најлошите на AMD, воопшто не се прославија со таа. Да имаше 4300 или 4350 доста подобро ќе поминеше
Барај од „Интел„, само да не е “Селерон.„.
Дома користам АМД процесор, кој е ѓоамити 4 јадрен (модел 4100) а процесорот абер нема од 4 јадреност...