Кој предмет најмногу го мразиш?

• Креатор на темата Креатор на темата G!г1cEN4to...Tt
  • Време на започнување Време на започнување
Бизнис у пм да фати кој го измисли.

Хемија. Тотален анти талент. Уште незнам разлика меѓу киселини и соли. Не ни знам ни шо се. Едноставно го мразам предметот и не сакам да го учам.
Музичко. Тапа сум во пеење, тапа. Ниту ме интересират кој шо праел, како пишел, кој биле сонатни форми. Уште едно полугодие имам, и аман да се отарасам од предметов.
А математика пак никоаш не ми била тешка. Не ја гледам како предмет во кој мораш да седниш и да набубаш напамет( како социологија ), туку се е логички. Со редовно вежбање ( три пати ура за ПИСИ :icon_lol: ) тата мата сте сите. :)

Математика..тапа џонсон сум

1. Физика- Можам цел ден да си се ѕверам в табла и во професоркана и џабе. Ни ја разбирам нешто, ниту пак ме заинтересирала физикава да се потрудам малце.
2. Хемија- И ова исто. Го мразам предметов и не сакам да го учам.

Македонски јазик и историја нај многу ги мразам потоа математика врска неам и хемија по малце

Мразев
- хемија, математика и физика во средно
- биохемија, исхрана на факултет
- митаџииите на последипломски

А најмногу од се физичко

Бизнис, Математика (што ќе ми треба во живот ЛОГАРИТМИ!!!!!!!!! ) ,Статика(ама малце мразам... :/ ) , и тоа.... што да се прави .... :( :nesvest: :nerv::toe::salut:

1. Физика (Бог да чува :pop:)

2. Логика (Што и каква материја се учеше значи :pov:)

3. Сметководство (Позакуравен предмет, здравје)

1.Виртуелна (да ти се пљукнам и во виртуелна УК и во све)
2.Математика ( логартими,меници,есконтирање блааа блааа)
3.Маркетинг (овој предмет искрено може ќе ми беше интересен само да беше посаглам професорката АМА МОЖЕ!)

Не ми се допаѓа хемија. Од хемиски формули главата ме боли. Можеби не е толку лош предметот ама од професорката уште повеќе не ми се допаѓа. Така да хемија дефинитивно.

П.С: Не го мрзам само не ми се допаѓа.
Кога ќе ја нема таа професорка ќе го забележиш преубавото лице на Хемијата :back:

Во средно хемија ми беше и најдосадно и мрзев, на факултет тој примат го презема основи на електротехника 1&2. -.-

Македонски јазик и историја нај многу ги мразам потоа математика врска неам и хемија по малце
Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????
П.С. Ако не знаеш историја, исто како врска да немаш од светот! :back:

--- надополнето ---

Дефинитивно ФИзИКА! Најгнасното нешто шо го имам запознаено во мојот живот е физиката! Јас незз шо ќе ми се сите оние глупости шо морам да ги учам??? :nerv::nerv::nerv:

Како можи македонски јазик да мразиш??? :nesvest: Поради такви како тебе светот не нарекува народ без свој јазик или па народ што говори српски/грчки јазик! Какоооо можиии бе мајчиниот јазик да си го мразиш?????
П.С. Ако не знаеш историја, исто како врска да немаш од светот! :back:

--- надополнето ---

Дефинитивно ФИзИКА! Најгнасното нешто шо го имам запознаено во мојот живот е физиката! Јас незз шо ќе ми се сите оние глупости шо морам да ги учам??? :nerv::nerv::nerv:

1.Македонски и јас мразам..не дека предметот не чини...професорката замара ко А1 пред влада па и предметот не ми се свиѓа и тапа ми е на час...
2.Историја..хах абе пријателе...тебе ко шо не ти оди физика..така и на некој историја..ете ја 5 ка иам само шо слушам на час!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom