Кој музички инструмент највеќе го цените?

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaa tema normalno opfakja mn diskusii no jas licno imam golema ljubov i strast kon udarnite instrumenti ili TAPANI kako sakate kazete gi sepak se sovrsenstvo vo sekoj vid na muzika bez niv nema ritam i smisla bilo kakva komponenta od muzikata

Многу го ценам пијаното т.е клавирот како инструмент,ама исто многу ги сакам и гитарите,без разлика што не знам да свирам на ниеден од нив,иако би сакала:pipi:

Највеќе ценам усна хармоника имам една дома не знам да свирам има некое упатсво на Кинески пишува ама ''иди разбери;; се трудам толкаво години да погодам по нешто асално да засвирам ама ''тиња'' сум тешка и само нервирам околина околу мене како и да ке се трудам и понатака па нека си ебе мајката ке научам бар една песна ;) ;)

site instrumenti se dobri.sekoj instrument e dobar na svoj nacin.

Пијано или клавир...Животна желба ми е да свирам не такво нешто и се надевам оти некој ден ќе знам да свирам... :):) обожавам пијано!!!!

БУБЊЕВИИИИИИИИИИИИ!!!!!Не свирам,ама очајно сакам!

Neznam da sviram porano nesto se trudev ama koga ne te biva ne gubi vreme:) A sekoj instrument si ima svoja prikazna i ubavina od mala sakam pijano i nekako najubavo mi, tie zvuci, i i violina:)

jas licno nemozam da izdvojam nekoj instrument,zatoa sto sekoj mi e omilen vo dadena prilika!

jas najveke ja cenam gitarata a isto taka ja sviram na gitara

Пијаното ми е нешто совршено од инстурмент. Создава атмосфера и успева секоја песна да ја покрене на едно повисоко ниво.
Сепак и гитарата ми е нешто незаменливо. Нема песна која не звучи убаво во акустична верзија со гитарче

Оргули и виолина. Претерано тешки за свирење а звучат предобро.

кхм..највеќе сакам гитара и клавиир:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom