Кој мотор би сакале да го имате?

• Креатор на темата Креатор на темата igor4o100
  • Време на започнување Време на започнување

Каков моторцикл сакате?

• Чопер

Гласови: 77 26,6%
  • Брзинско

Гласови: 146 50,3%
  • Мото-крос

Гласови: 26 9,0%
  • Скутер

Гласови: 41 14,1%

• Вкупно гласачи
    290
Vakov ima Jej lenon tuku toj vika so ke ti e vakvo koga nemozes da vrtis !!!Isto vikat na diskaveri so iam gledano vikat na semafori sedel i zad nego imal nekoj kola i da odi koga stegnal gasta gledat zadnego stopen branik lol!!!

A SO SCCOOTER E OVA!!!
attachment.php

CPI GTR Ги продаваат во мотомак (кај соборна црква) не знам точна цена ама околу 1500еур мислам дека е и има 7 коња! Доста добро машинче за добра цена

Скутер ама од тие шо се со потпирач шо делуваат по моќно

Mandrak напиша:
-I homologacija!
Inaku bese uvezen, no ne bese registriran zasto danokot i carinata ne bea plateni od razbirliva pricina:).Razocaruvanjeto dojde odkako gi plativ navedenite davacki i go registrirav.-Ama ako, barem mesec i pol go povoziv. I toa poarno odkolku ic. Mi go rasipa keifot epten zasto odamna mu se "ostrev", vo GB e nabaven uste lanskata zima,2006 cekav da mi najdat takov kako second hand, pa se iznacekav dodeka stasa, pa pari duri sobrav za davackite...ebi mu majkata, ne bilo pisano!

И што бараат на хомологација?
Издувни гасови?! :)

јас би земал мотор од една класа што не ти е спомната Street-Fighter или па спортски(Хонда ЦБР1000РР или Сузуки ГСХР-1000)

516280503dq8.jpg

516281912hw4.jpg

e вакво нешто би сакал да возам

уф.. обожавам чопери.. еве еден харли за мене:
KnckLutn07.jpg

а и R6ката ми фаќа окце многу. и неа би -)
22549_0_1_2_yzf-r6_Image%20credits%20-%20Yamaha.jpg
racefit_r6.jpg

Abe decko mnogu baraw ovaj motor e nad 250 kubici ke se ispootepaw negde a ina4e moj li4en izbor e kros 200 kubici i niwto pojke boja crna po moznost

:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz mnogu sakam kros samo wo neman pari da si zemam eden daimav uwte odma bi kupil

Edna Aprilia Rs125 super bi mi doslo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom