- Член од
 - 20 февруари 2007

- Мислења
 - 71

- Поени од реакции
 - 1

kako prvo da ne svatite pogresno ne sakam da zastanam na na strana na nokoj politicar zosto site se isti so retki isklucoci.ama stvarno ne mi e jasno kako mozete da bidete tolku izmanipuliran i kako moze da gi stavite vo ist kos Ljupco G. i B.C(I KOMPANIJA) .dodeka prviot bese za samostojna MAKEDONIJA drugite smisluvaa naj razlicni nacini za konfederacii , a od koga makedonija stana nezavisna pocnaa da se pravat sekakvi izmislotini za covekot od spiunite koi sega se plasat od lustracija. i sami znaete  kakov pritisok se pravese vrz ljupco da pocneme od mediumite pa ne znam do koj da zavrsam ,i sega od koga otide vo BG stana predavnik, a site  go sakaa toa, i uste ne go ostavat na mira(a siguren sum koj i da bese na negovo posle se sto mu pravea na covekot ke zaminese od MK) .a vo Makedonija ostanaa najgolemite "patrioti" koi go prodadoa IMETO MAKEDONIJA bez koe sme nikoj i nisto , i najgolemiot nas simbol znameto i koi ja pocnaa vojnata vo 2001 samo da dojdat na vlast ,e pogolemi predavnici od toa nema za edna drzava.

fatija 486 kg dRoga na gRanica? Zatoa sto kabinetot na liceto B C trebase da se bojadisuva so POLIKOLOR:zlo:
  a vaka sega ke izleze ke si napravi crkva i tolku ke ni bide :nesum: