Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Елена Ристеска. Не можам да ја гледам. Толку ме иритира.... не знам, не можам да објаснам зошто, ама едноставно ми е антипатична и препотентна.

Кој не.. :S

Верица Пандиловска, мн грдо тело имат и ко гроб е во фацана...едноставно кажано немат фаца за на ТВ :)

Па никој онака посебно да ме нервира али кога ќе ја видам калиопи на тв готово крај све е кажано немора понатака да глеам незнам зашто органски не ја поднесувам :toe:

Елвир Мекич :uvo:

Бојана и Александар Митевски. Не можам да ги сврстам :nesum:

сите родени после 1980г. ко со мочка да се праени.. или од батаците американски е...:toe:

а да и многу од претходно... ама некако ги нема многу по ТВ па не ми текнуваат во моментов... или се преобразиле во текстописци, аранжери.. или поим неам што...:tapp::tapp:

место главните во кадилак од маме32 ке ги ставам пеачите од нашата естрада...премногу ми се незнам некако нафурани, самоуверен...WTH е проблемот со браката јованови.. секој ден вадат нови песни се прашувам дали ги пишуваат или ги крадат што би било типично балкански...кој му е проблемот на елвир го видов на реклама беше збрчкан во челото како да му шлајфувале на чело...Адријан Гаца има чело долго колку аеродромската писта Александар Македонски следејчи Тамара тодевска АКА Млекара Здравје радово НЕЕЕЕЕХТ Ноне ја видов во град само што си одеше од ШОПИНГ кесите и се влечеа по земја..пее бетер од ристо од припор кој е следен на ред хмм....мислам дека е доволно пошто ако продолжам незнам дали ке запрам.......

Сите реални броеви без Тоше Проески(R.I.P)

Јован Јованов, Елвир и сите нивни креации и клонови од пеачи

Ima mnogu sto me nerviraat ama ke treba da me baniraat na forum za pisuvanje postovi od 20 strani pa taka ke gi izdvojam Vlatko Lozanovski,Gej Gej,Next Time i drugi muzicki mutacii.

Топ листа на најкретени пеачи/пеачки на нашава естрада(читај циркус):
1.Елвир Мекич - кретениште,сељачиште и незнам уште какви епитети да му додадам.
2.Јован Јованов - типот не е за пеење неговата работа е да пишува песни па му препорачувам да остане за тоа
3.Ноне - дефинитивно за на Златно Славејче може да конкурира
4.Иван Јованов - дебилна фаца која просто накурчува

:nenene::nenene: златно гавранче, цар:smir:

Андријана Јаневска Братееее:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom