Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Каролина, Ристо Самарџиев, Калиопи, Александра Пилева...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
474
Поени од реакции
152
Македонски/а пејач/ка кој најмногу ме нервира.....хмм......
Македонски пејач нема сите се сељачишта невидени(Освен Тоше кој стварно имаше добар глас и одличен уметник беше),а иначе најмногу ме нервираат:
Стаклар,Хрчак,Јован Јованов и Тони Зен :tapp:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Nikoj od nasite ne me nervira site mi se podnoslivi,ama od srpskite site do eden :tapp:
nego malku offtopic Go gledav Marjan Stojanovski(koj porano me nervirase,sega normalno ne, koga i go nema nikade) na Exclusive so temni ,skoro crni podocnjaci okolu ocite, sto e so nego dali nekoj znae, mnogu bese cuden:toe:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Андријана Јаневска и Калиопи уфффффф:zid:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.340
Сите шо испаднале од Џеј Џеј продукција

M

M del Mar

Гостин
Не ми е јасно што е фората на сите наши пеачи во последно време нешто изведуваат т.е сакат да доловат некој звук на ретардиран немелодичен никаков рок стил..кој што всушност и не наликува на рок музика, туку на песни од златно славејче и сидо од 85 година!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Белов сељакот од Курово или од кај и да е whatever...гасам тв кога ќе го видам, да не образложувам зошто, покрај тоа што е фаца готик геј и што има лигушкарско-возбуден глас (му вибрира на моменти)... го хејтам многу! Ич не можам да го сварам.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Највише ме нервира онаа со кратка коса , што порано пееше на македонски а сега е у Србија и пее српски и сестра и дебелата таа мрсна што е пародија на бритни спииирс.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Највише ме нервира онаа со кратка коса , што порано пееше на македонски а сега е у Србија и пее српски и сестра и дебелата таа мрсна што е пародија на бритни спииирс.
оваа над тебе е таа мрсната

Член од
15 октомври 2009
Мислења
249
Поени од реакции
16

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Слаткар и Елвир Мекич. Па тоа не се пејачи бре народе..

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мекич ме фура ептен. Уствари ме фураат неовите фаци што ги прави у стилум preety boy да навлажни некоие пиќе на осмооделенка.

Kajgana Shop

На врв Bottom