Kој, колку, каде згрешил во љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Сум згрешила многу работи.Што не му кажував се што мислам, што преоѓав преку многу работи, што на крај секогаш јас попуштав... ама сепак најголема грешка ми беше што не му кажав толку многу работи а кои требаше да ги знае и треба.Најболното искуство не можам да го кажам зошто не сакам да се потсетувам (сеуште ме боли) а конкретно за совршенство како такво, мое мислење е дека не постои.

Ако одите со некој и во првите неколку месеци е мистериозен, не ве запознава со никој и не си зборува со фамилијата, нема сериозни намери со вас.
Ако вие имате со него и сте премногу отворени тогаш голема е веројатноста да ве зафркне и тоа машки. Сум се нашла во ваква ситуација и ми рече еднаш дека многу сум брзала.
Изгледа се исплаши, зошто му реков дека ќе го запознаам со другарки и дека сакам тој да ме запознае со барем еден другар.
За во јавност немаше проблем, јас сум тука проблематичната и не сакам бакнување и држење за рака пред други луѓе. Тој не се срамеше да ме бакни на сред улица.
Најдобро е на почеток да го прашате што сака од вас.
Идеален ми изгледаше дека е зошто знаеше како да направи да се чувствувам подобро, да ме насмее, да ме поддржи. Физички згоден, си најдов две работи кои физички му ги сакав и две-три карактерни и се затрескав и му кажав.
Без брзање, друг пат не верувам дека ќе се впуштам во авантури.

Dali mislite deka postoi SOVRSENSTVO vo ljubovta?Neli vi se slucilo poradi X pricini da ne uspee nekoja vrska za koja ste mislile deka e sovrsena?Navedete gi vasite NEuspesi vo vrska so ovaa tema i kazete si go najbolnoto iskustvo koe ste go doziveale.
Najbolnoto iskustvo mi e neostvarena ljubov radi splet na okolnosti, inaet, gordost i drugi glupi ego trips. No greskata ne bese samo moja obostrana bese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom