Кој ќе ми го објасни ова????

• Креатор на темата Креатор на темата BoZiCA
  • Време на започнување Време на започнување
cYb3rc0re напиша:
Па ради такви ко тебе луѓето ставаат ограничувања.

Уствари тоа ни е во генот, не се трудиме да си ги заработиме стварите. Затоа цела улица ја регистрираме.

Кој нема во главата, има во рацете. И цел град регистрирај го. Јас ке искористам само онолку колку ке заработам.

Не беееее.... Ти заработуваш и тоа на многу ,,чесен" начин, правеќи им добро на другите да не ги фати некое ограничување, кое на никој досега не му се случило освен тебе. ,, Kликнете ви прам голема услуга ви пуштам покана ексклузивно за сите кајганаџии,, Шифра: си собирам поени хахахаха

Јас мислам поферски е да ја регистрираш цела улица, со нивно знаење и дозвола, отколку да ги лажеш сите дека нив им правиш услуга. (Читајте он сам си праи услуга)
Нормално криво ти е што некој јавно го кажа ова и затоа отсега ти кажувам не ти враќам повеќе и не се карам, јасно е се....
Се друго би било добро оправдување. Готово, доста е , крај.[/list]

vodkamixx напиша:
...Само лошо е што кога ќе се регистрираш на странава имаш гратис само 2 пораки да пратиш, другите треба да ги купиш... :lol:

Дневно или...?

Инаку, ова е закон, у пизду матер! :D
Дајте некој сајт од кај што ќе може да се праќаат пораки од број кој што сам ќе си го напишеш. За да си пратам некоја порака до мене. :)

Морав и со принт скрин да ти докажам.

Кога се регистрираш пр. од југославија (зашто ја нема македонија) ти ја дава следната порака
sms17nu.gif

еве подолу и сликата дека е така
sms22do.gif

Стискам на помош зошто не сака да ме зачлени
sms36bp.gif

А сега види го мојот профил
sms54fl.gif

и која земја ја имам јас
sms48xq.gif

Се надевам тоа ти помогна да видиш зошто јас го дадов линкот преку мојот профил. Затоа што така не ми го јави овај проблем.

зошто не ги добивам моите 5 кердити дневно?
мадафакас ! :o

Епа очигледно само ти ја добиваш таквата порака. Или си малер, или не знам што е. Досега на никој што се регитрирал не му се има појавено таква порака(бар од 20-те јас што ги знам). И не знам што врска има yugoslavia i регионот со се ова ама не мора не ми кажувај... не ме интересира. Сите кликаат без линк за покана на Сигн уп и не знам што комплицираме толку и ти и јас.

BoZiCA напиша:
vodkamixx напиша:
www.thesmszone.com е оваа страничка е многу јака... пишуваш смс-порака и можеш да напишеш од кој сакаш да биде пратена... нема како на другите free sms сајтови да пишува пратена од некој број пр. 20300 и слично и на крајот на пораката да пише реклама за сајтот. Туку пример пишувам број +38970100100 и ако тој број е мемориран во твојот именик и е напишано име... и сум ти пратил порака ќе ти пише дека е пратена од тој број што ти е мемориран во именикот и плус името ќе се појави во пораката горе како си го пишала во именикот.

Ej брат фала ти многу, то е финтата да знајш, така е, другар ми што не зезаше е откриен и сега има да му се врати под итно, тешко него има да биди. Фала ти уште еднаш многу ептен ми поможи. А тоа на страницата му е глупаво решение, така секој можи да го злоупотреби твојот број и да напиши што сака и до кој сака. ЛЕле глупава страница!!!!!!!

Со оваа страница можеш лесно да скараш двајца другари... пример на едниот му пишеш порака и пишуваш пораката да е пратена од овој другиот и му пишеш порака некоја насилна со пцуење ова она, и после на овој другиов му пишеш исто порака ама пратена од овој првиот исто нешто насилна со пцуење и другиот ден кога ќе се видат на улица ќе се скапат тепање зашо такви пораки итн итн... :lol: :lol:

vodkamixx напиша:
Со оваа страница можеш лесно да скараш двајца другари... пример на едниот му пишеш порака и пишуваш пораката да е пратена од овој другиот и му пишеш порака некоја насилна со пцуење ова она, и после на овој другиов му пишеш исто порака ама пратена од овој првиот исто нешто насилна со пцуење и другиот ден кога ќе се видат на улица ќе се скапат тепање зашо такви пораки итн итн... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Греота се

Финтава кој има најмногу обожаватели на форумов ќе профитира а? Ако ако треба да има конкуренција :lol: :lol: :lol:

Е добро де CyberScor3, имавме една тема иста ваква што ја отворив јас, знаат луѓето за маскирани пораки благодарение на другарот со v, научија готово . Сега пак ќе се повторуваме, или финтата е да собереме што повеќе кредити?
Мој совет - не се мачете вака со реклами на форум, најдете си некој број од ваш другар и регистрирајте го - believe me полесно ќе ви е..
Како сакате

Колку што видов, на почетокот добиваш една порака бесплатна, наредните треба да ги купиш или добиеш со регистрирање на член со твојата препорака. Еден член = една порака.

Re: Маскирани СМС пораки...

cYb3rc0re напиша:
Ако сакате да пуштате СМС пораки анонимно или маскирани (како да се пуштени од друг мобилен), зачленете се на

http://theSMSzone.com/?ref=cyb3rc0re

Испробано е, функционира. Тој на кој сте му пуштиле порака нема појма кој може да биде(анонимно) или мисли дека е од оној чиј број сте го внесле да му го прикаже(маскирано).

Само креативноста е ограничување ако ставите маскиран број. :twisted:

Cekaj sea ,ako ja pratim ja porukava ke pisue od koj broj e pratena ili ne?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom