Многу малце.
Еве, деновиве решив да направам од оние колаченца од кесичка, со што требаше на смесата да и се додаде вода, зајтин и јајце. Јас заборавив јајце. На готово тесто!!!:kesa: Арно ама, на сите дома им се бендисаа и такви, бар така мислам, пошто и онака никој не смее да писне дака не му се допаѓа...што да правам, прилично сум осетлива
Еве, деновиве решив да направам од оние колаченца од кесичка, со што требаше на смесата да и се додаде вода, зајтин и јајце. Јас заборавив јајце. На готово тесто!!!:kesa: Арно ама, на сите дома им се бендисаа и такви, бар така мислам, пошто и онака никој не смее да писне дака не му се допаѓа...што да правам, прилично сум осетлива

ама нив немам ни намера да ги учам :smir: Знам риба да направам на милион начини, знам месо на милион начини, конечно научив и пандишпан да правам без да ѕиркам состојки и без да го утнам во печењето, а разните кремови се одамна совладани. Сосови за тестенини знам од порано, а тестенини не спомнувам оти се најлесни за правење. Научив куп специјалитети кои се спремаат за многу кратко време ако ме изненадат некои гости, а во последниов период имавме доста изненадувања
Шала на страна, освен тоа знам некои по едноставни јадења: сарма, мусака (mommy says they taste good :pos2