Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Струмица, некако народот ми е многу препотентен.. посебно кога се фалат со Струмица... им направија еден трговски центар и си мислиш од Струмица поарна нема.. посебно па кога ќе речат Струмица е Лас Вегас или Палма Де Мајорка :tapp::tapp:

Да, и јас имам слушнато дека народот бил многу препотентен и имале чудни обичаји (убивање, киднапирање, шетање гол по улица) и бил многу опасно, само дедо ми од мојата фамилија има одено таму во 45та кога требало да ограби еден швабски тенк ама тоа е веќе друга сторија.

Да, и јас имам слушнато дека народот бил многу препотентен и имале чудни обичаји (убивање, киднапирање, шетање гол по улица) и бил многу опасно, само дедо ми од мојата фамилија има одено таму во 45та кога требало да ограби еден швабски тенк ама тоа е веќе друга сторија.
Де расправи за тва шо е болдирано... шо мислиш оти у свето не ли се случуват тие работи? и не мее јасно зш тие работи ги нарекуваш чудни обичаи.. :raz: :lud:

Де расправи за тва шо е болдирано... шо мислиш оти у свето не ли се случуват тие работи? и не мее јасно зш тие работи ги нарекуваш чудни обичаи.. :raz: :lud:

:pos2::pos2:

ете јас сум струмичанец и ќе ви кажам нешо...како прво и прво знаете зошо го мразите Струмица ?? Зошо навистина е најјубавиот град у Мкедонија...второ .... не се фалиме зошо ни направија трговски....трето ...какви убиства бе глупчо ??каков народ препотентен...шетаче гол по улица ???вие у ск у охрид итн уше да земете да дркате на улица...простаци невидени сте

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !

Опасно е да си играш со сарказам. :) Има буквалисти. :pos:

ете јас сум струмичанец и ќе ви кажам нешо...како прво и прво знаете зошо го мразите Струмица ?? Зошо навистина е најјубавиот град у Мкедонија...второ .... не се фалиме зошо ни направија трговски....трето ...какви убиства бе глупчо ??каков народ препотентен...шетаче гол по улица ???вие у ск у охрид итн уше да земете да дркате на улица...простаци невидени сте

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !

Одете во библиотека и прашајте за книгите "Сарказам" или евентуално за "Сакам да бидам саркастичен".....прочитајте една од тие две и после пишувајте тука :):)

Не знам зашто но јас го мразам Велес!!!

Јас не мразам ниеден македонски град,бидејќи ем малку сме,и сега уште да ги мразиме градовите не би било добро,секој град си има своја убавина..

--- надополнето ---

ШТИП И СКОПЈЕ !
tumblr_l61b5aUT4E1qb5imxo1_r1_400.jpg

Сите гардови ми се убави бре, луѓето можеби знаат да ја искриват сликата.

Жал ми е шо си од Струмица.

Не сум сигурен дека е Струмица град, имаше некои такви петиции или поплаки до собрание али не знам дали званично е признат за град. Ја овде шо гледам струмичани се гревој идат со полураспаднати комбиња цели фамилии црнци стуткани меѓу бостани домати и пиперки цел месец живеат јадат спијат пијат и се парат меѓу гајби.
Струмица е повеќе како земјоделска зона... голема бавча... нива.

Струмица не е град?

Јас сум чул и осетил зборување за инает, ама до олку не.
Прилеп да не е град случајно?
Струмица го има најголемиот подем во последните неколку години. Заедно со Штип се главните регионални центри на истокот.

Инаку, немам омраза спрема градовите. Спрема луѓето - да, ама спрема градот, не :)

Струмица не е град?

Јас сум чул и осетил зборување за инает, ама до олку не.
Прилеп да не е град случајно?
Струмица го има најголемиот подем во последните неколку години. Заедно со Штип се главните регионални центри на истокот.

Инаку, немам омраза спрема градовите. Спрема луѓето - да, ама спрема градот, не :)

Па реков не знам дали званично е признат за град, ете ако велиш дека е , нека е ти верувам.
А на исток е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom