Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје..не да го мразам но не ми остави добар впечаток особено луѓето, инаку како град е ок. :smir:

Не мразам градови, не мразам ни луѓе но поради некои луѓе не сакам да појдам во градот во кој што живеат. Знам дека е клише ама охриѓани ми се на самиот врв, и битолчани ми се сомнителна категорија.

Во принцип не ми е битно од кој град си туку дали си човек на место. "Сељак" како категорија не значи дека си од село , туку дека немаш општа култура

:ban?: за сељаци !!!

Струмица, некако народот ми е многу препотентен.. посебно кога се фалат со Струмица... им направија еден трговски центар и си мислиш од Струмица поарна нема.. посебно па кога ќе речат Струмица е Лас Вегас или Палма Де Мајорка :tapp::tapp:

Холивуд!

Требало темава да се вика “Кој град ви е најнепривлечен и зошто’’,а не кој го мразите.Како може да се мрази град?:nenene:

Гостивар, еве образложение:
Една улица, еден семафор што работи само на Велигден.

без препуцавање.
Тапа тема тапа филм.
- прељепчани!
- алапачи од највисок ранг.
---

Скопје , кај да плукнеш сељак ќе плукнеш. Погад народ немам видено , посебно децата во средните школи. Од село сум верував дека подобри луѓе живеат во град но кога отидов , се разочарав.

Гостивар, еве образложение:
Една улица, еден семафор што работи само на Велигден.

Не заебавај брат, сигурно не си бил у кратово негде.. виница...богданци, да видиш што е една улица широка 1 метар, служи за двонасочен сообраќај. Гостивар е измислен за градчињава у источна

--- надополнето ---

skopje tetovo gostivar debar

Струга си го забраел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom