Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A GEVGELIJA BE LUGE... DA MOZAT U GZ KE IM SE PIKNAT NA GRCITE...GEVGELIJA JA MRZAM
a koja vlada im dozvoli samo so licni karti da vleguvaat vo ravo si draganri ovaa na nikola grueski makar so sum za nivZosto ne dojdes da vidis kako e ovde?? Sto mislis nie gi sakame??? Gi sakame nivnite pari, neka gi ostavaat ovde, bidejki so DDV-to odat i za drzavata. Razmislete malku pred da napisete nesto. Problemot e vo onie sto odat na niv da im ostavat pari vo Grcija
i ja isto site mak gradov ina svoj nacin si se ubaviХмм..никој
Точно! Нека идат бе во Македонија, нека ги остават кај нас парите! А иначе за хејтерите на Гевгелија (иако сум од Битола) нека се помислат малце дали треба да се мразат градојте кај шо идат грците или луѓето од тие градој шо одат во Грција!!! Продаени души бе! Ни капка гордост да се немало! Демек сите ги плукат Грците и едно две му одат кај нив, дали Солун дали Лерин дали на краците или нз каде и му ги полнат џебојте на грчиштата! Ова година Грција ќе одат мн поќе луѓе од лани. Е ај сеа кажете бе ако треба да се мрази кој треба стварно да се мрази? Осетлива сум на ова тема бе, зш сме ваков народ? Зш ние се караме меѓу нас (ете ко сега за градовите) а другите си се чуват меѓу себе и се карат со нас! Тие сакат да ни го менат името, а со то цела историја на мак. народ вие одете му таму! Хааааа бее! Обединете се бе луѓе! Нека проработи малце националната свест кај секој! Малце забегав од темата ама ете сеа ќе се вратамZosto ne dojdes da vidis kako e ovde?? Sto mislis nie gi sakame??? Gi sakame nivnite pari, neka gi ostavaat ovde, bidejki so DDV-to odat i za drzavata. Razmislete malku pred da napisete nesto. Problemot e vo onie sto odat na niv da im ostavat pari vo Grcija
Е оти Битола? :icon_eek:Нормално, Битола - град wannabe :baeh:
:pos2: нема везе, знам дека се палите...зошто да го мразам, нема потреба!?Е оти Битола? :icon_eek:
Хехе не бе јас не се палам, ако го мразиш мрази го ама нема зш:pos2: нема везе, знам дека се палите...зошто да го мразам, нема потреба!?
Зошто не ги сакаш баш нив?Бургас.
а и Ниш не ми е нешто омилен.
За да ме прашаш,ебате.Зошто не ги сакаш баш нив?