Кој ги изградил пирамидите и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
ova ne e photoshop ova e slika od piramidite.

saqqmur.jpg

marko91 напиша:
ova ne e photoshop ova e slika od piramidite.

saqqmur.jpg
Па ти кажав јас. Тогаш не постоеле ВЕСНИЦИ па да пишуваат ‘‘НЛО во ЕГИПЕТ‘‘. Тоа е исто како што пишуваме и ние по ВЕСНИЦИТЕ.:tapp: Само тие што цртале ние НЕ

Dobro togas kazi mi kako moze egipjanite da izgradat piramidi koga drzele rekordi od sve sto napravile.

sekoe dete sto bilo rodeno, sekoj nov coek so dosol na vlast, sekoja vojna sto ja vojuvale, koja hrana ja jadele... imale rekordi za apsolutno se do najsitniot detalj. Kazi mi ZOSTO nemaat rekordi za piramidite. Nemaat nisto napisano za piramidite... ne se ni spomnati. Neli mislis deka e cudno tolku mnogu rabota si napravil a za toa nisto ne si napisal!:raz:

marko91 напиша:
Dobro togas kazi mi kako moze egipjanite da izgradat piramidi koga drzele rekordi od sve sto napravile.

sekoe dete sto bilo rodeno, sekoj nov coek so dosol na vlast, sekoja vojna sto ja vojuvale, koja hrana ja jadele... imale rekordi za apsolutno se do najsitniot detalj. Kazi mi ZOSTO nemaat rekordi za piramidite. Nemaat nisto napisano za piramidite... ne se ni spomnati. Neli mislis deka e cudno tolku mnogu rabota si napravil a za toa nisto ne si napisal!:raz:
Па сигурно дека нема да се фалат со РОБОВИ.. Многу јасно тоа :):pos2:

Martin$ напиша:
Па сигурно дека нема да се фалат со РОБОВИ.. Многу јасно тоа :):pos2:

Te molam ne tresi gluposti :pos: . Oni pisuvale za sekoe dete koe se rodilo od robovi i pisuvalo za sekoj rob a nema da pisuvaat za najgolemoto cudo na svetot.

gradeno od 4ove4ka raka se 4udime.nekoj den inasite potomci ke se 4udat kako sme napravile i nie nesto.Egipjanite bile mnogu pametni luge i se potrudile da ostanat zapameteni.:back:

Sfingata e opticka iluzija na Sith, za da go kocat napredokot na coveckata misla. Piramidite se pribezite za bitka protiv Sith, hramovi za meditacija na antickite Jedi.

Otkako Sith bile pobedeni i isprateni vo temnite i dalecni kosinja na galaksijata, prestanuva vaznosta i potrebata od piramidite.
Ako eden den Sith se vratat, togas povtorno ke ja zdobijat svojata funkcija.

A se izgradeni od Wookies!

Muahahaha!

АХА значи МАРКО91 ти викаш дека Пирамидите се изградени од ВОНЗЕМЈАНИ така? А ЛуѓЕ пишувале во него :) ХххммМ интересно

Олабавете малку.

SANCTIMONIOUS напиша:
дај линк или нешто повеќе за ова
интересен податок

Што ке ти се линкови,треба само малце поише да гледаш документарци и ќе се увериш дека на месечината има пирамида! Фала му на кицос што ме потсети.Едноставно неможе човек да донесе со јаже толкави камени блокови , а исто така се знае дека тие блокови најблиску можат да се најдат во азија,а колку што сум научил за овие години,египет е у Африка така да некако не ми држат вода вашиве мислења.Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom