Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
БАЛОТЕЛИ само.Тој е невиден простак.Треба да научи како се се понаша прво па после да излезе на терен фудбал да игра.Ми изјавие пред некој ден сакал да биде пример за младината хахха:pos2::pos2::pos2:.Тешко на младината ако на него гледаат ако пример..

Шумуликовски,човек кој нема појма од фудбал,кој се сопнува на топка:tapp:

К.Роналдо ко прво незнам мајкаму копиљката што го направила толку педерастичен да е и да прима курац од секој втор а и да пуши многу сака сега ќе му го испуши на Адија црн ко за него мамето да му го ебам..

Глаучот црногорски ВУЧИНИЧ..мамата негова смрдена поомразен фудбалер немам..(лани милан двојка ја чекав(за сериоозна сума) 2-2 со рома овој недокваканиот два гола идиотски ги даде,кога игравме против црнагора митревски направи фал над него..нашиот му се извинува..овај насила туку оди сите ги крена на нозе(а пријателска утакмица)..)ебаму простакот....друг така БАЛОТЕЛИ ѓуптинот(шо се замислува бе кој к.р фактор е тој да бара прва постава да игра и онака да се понаша..абе да сум како морати го шиткам за 15-20 милинои и џенем нека фати),...лепотанот Дирк КУЈТ(подовратен играч неам видено)..друг така не ми текнуваи порано го мразев ефенберг(буљаш невиден)

Владе Лазарески- излеа затоа што игра многу "добро" коа и да видам дека игра ми се згадува од фудбалот:tapp:

Марко Матераци (Тешко сељачиште)
Кристијано Роналдо (Тешко педериште)
Марк Ван Бомел (Боље неговите карате да го запишале кога бил предшколска возраст)
Џони Еванс (Крвта да му ја е*ам)
Вејн Руни (Самата фаца коњска грда кога ќе му ја видиш ти се повраќа)

Дрогба - грда,црна,коњска фаца и само паѓат и се карат со судиине...
Торес - жениште...
Тевез - заради то шо кењаше за Ферги од ко си замина....

Моментално ме нервираат :

Лам.....вБајтен...Бадштубер....Прањиќ
............вБомел......Швајни...............
Милер.....Кроос..............Олиќ
.........Клосе.....................

бидејќи не играат како што знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom