Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
ЗИДАН...мајке му ...колку е антипатичен...желудников ми се вртит ко ќе го видам...

Ne gledam mnogu fudbal, ama ima nekolku fudbaleri sto i ne mi se bas (ic) omileni: Ronaldo, Zidan, Oliver Kan, Bekam...:nenene:

Најмногу ме нервира тоа старецот Зидан

posle vecerasnava utakmica, bez razmisluvanje: ZIDAN

GATUZO go mrazam ovoj fudbaler , najmnogu me nervire :@ a i si nema veza od igranje , trca kako muva bez glava samo...:)

Mnogu me nerviraat Iker Kasiljas i Majkl Oven,i dvajcata mi se mnogu antipaticni,nekako mnogu zlobni,pogani faci imaat:devil2:.Isto me nerviraat Kamoranezi,Runi i Anri koga se zanesuvaat.:pishtoldz

1.Arsenal kako tim,a turis para na niv,a oni ne igraat,da im ebam toa supacite ciganski...
2.Karlo Anceloti-`bem mu mater,napravi penzionerski dom od timot za koj sto navivam od dete.
3.Onoj smeshko od nikakov golman,Barthez.

I site drugi supaci sto davaat gol izmegju 85 i 90 min. koga imam tureno pari kontra niv.:pos2:

NE GLEDAM MNOGU FUDBAL AMA NA ZIVCI MI ODAT ROMALDINJO,TOTI,TIERI ANRI I ZIDAN KOJ MNOGU SE IZGLUPIRA NA SVETSKOTO PRVENSTVO.A OD NASIVE NE GO PODNESUVAM DARKO PANCEV

Руни ме нервира многу(пештерски човек)
Пирло,Тоти и слични манекенчиња исто многу ме нервираат

ne znam so mu trebase vaka da reagira,pa i sto saka neka mu rekol materaci

ronaldo treba da se penzionira

BRAZILECOT RONALDO TREBA DA SE PENZIONIRA,SEKOJA CEST ZA REKORDOT NO PREMNOGU E DEBEL ZA DA IGRA VRVEN FUDBAL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom