Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Ме нервираат сите фудбалери, фудбал SUX!

BusHav напиша:
Mene me nerviraat fraercinjata-Beckham,Figo,Totti,F.Inzaghi i uste nekoi takvi cepaci sto poise se sekiraat za izgledot nivni mesto da igaraat fudbal!!!
Jas ne vikam deka ne se dobri fudbaleri ama ne mozam da gi podnesam
Си го заборавил тука Пенис Бергкамп.

Инзаги далеку е од манекен, нема врска, јес да ме нервира (ако сум за Милан) шо плачи како пичка за глупости кога глуми и моли со рачињата како детенце, ама позер дефинитивно не е.

П.С. Шевченко можи има лоша и селска фризура ама жените го бендисват и жена му дома го сака, така да муабетот нема врска. Те нервира дека игра за Милан и дека е најдобар, а на Јуве му фали таков играч:icon_lol: .

Не бе шо ти е,
У јуве имаат и шминкер и позер. Првиот Адриан Муту, вториот Златан Ибрахимович. :)

Sindikat напиша:
Инзаги далеку е од манекен, нема врска, јес да ме нервира (ако сум за Милан) шо плачи како пичка за глупости кога глуми и моли со рачињата како детенце, ама позер дефинитивно не е.

П.С. Шевченко можи има лоша и селска фризура ама жените го бендисват и жена му дома го сака, така да муабетот нема врска. Те нервира дека игра за Милан и дека е најдобар, а на Јуве му фали таков играч:icon_lol: .
a ti be po doma da ne go sluzis ebate so tolku znaes deka go "bendisvat"aj ziti se vidi kako mu e posle ona so roma a? pa kazi mi cekam :pos: inace vidi koj e ima povekje golovi trezege ili scheva pa kazimi koj na kogo mu treba ebate:baeh:

Добар си другарче, морам да ти признам дека имаш страшно познавање на фудбалската игра и дефинитивно си завидно забавен тип.

П.С. А да пораснеше ти...

me nervira mnogu JOE COLE mnogu mi e nekako neznam takov antipatichen

Најмногу ме нервира ТОТИ.Најголем плачко.СЕЉАК

Највише ме нервира Кристијано Роналдо идиот невиден , а истотака многу ме нервираат и Тоти (плачко), Инзаги (пацер) и Роналдо (стока).

Кристијано Роналдо и Роналдињо. И двајцата се како некој константно да им прде на сурат. :pishtoldz

Rikardo da imam prrilika nekad da mu sutnam penal, ke go gagam u glava shpic so seta sila. Da mu ja rascvetam facata.
Po nego sledi cela Potugalska reprezentacija i 2/3 od Brazil. Smrdezi se site tie.
A da ke zaboravev Lionel Mesi, ako ima poligavo stvorenje od toa, takva mutava faca takov mamlaz....bljak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom