Кој филм најмногу сте го гледале

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем треба да се праша??/

Терминатор 1 & 2 !!! и Ејлинес се разбира!

Се фурате холивудски блокбастери но сигурно повеќе пати неприметливо сте ги гледале филмовите кои ги давале на телевизија. Филмови како:

old-yeller2.jpg

cool-runnings.jpg

Hot_Shots_part_deux.jpg

Copy+of+HEIDI.jpg

Овие филмови ги гледавме како деца, зашто тогаш немаше интернет и двд филмови и што ти даваат на ТВ тоа го гледаш.

CONAN II и COMMANDO како дете у биоскоп сум ги гледал сигурно појќе од 15 пута (и тоа све у кино), а дома на ТВ, односно на ДВД (пошто ги имам оригиналите) Black Hawk Down и Armageddon сигурно појќе од 30 пута. А да, и Independance Day, го знаем напамет говорот на Прецедникот (Bill Pulman).

Солидна бројка држам на овој. Wanna kiss my lucky egg? :)
Group%20-%20Life%20of%20Brian.jpg

Life of Brian... врвна бројка со речиси три цифри гледност. И др. сл. кои биле давани по телевизиите. Аспољутни си во право Дарко Кинговски.

Планета на Мајмуните (старите филмови), Роки, Рамбо...............

beneath-planet-of-the-apes-banner.jpg
beneath-planet-of-the-apes-banner.jpg

stallone-sylvester-rocky-arms-3700761.jpg

rambo.jpg

Индијана џонс 2

Braveheart мноооогу пати сум го гледал. Интересно е што секогаш кога го гледам ми е подеднакво интересен како и првиот пат кога го гледав.

Snatch,lock stock and two smoking barrels,The Departed,Oceans 11,12,13 ;Lord of the rings i star wars како мал

Симба! По 3 пати на ден.. Долг период. Ама нели, мала сум била, интернет јок, па касетите и видеото најголемо задоволство ми беа :tv:

А од филмови Pretty Woman, Dumb and Dumber и Mean Girls :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom