Кој е вашиот омилен админ на Кајгана CS серверите и зошто ?

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
za mene e naj dobar admin ZILE KILLER I Goko naj dobri se poz do vas:smir:

А мене никој не ме пофали а? (кгн.скаут) пошто слабо игра брат ми, ја играм обично.. после дои на сервер има читери, смени стаза.. а? Доброоо!! :nenene:

нема од кој админ да се пожалиш сите се топ,естонците кога се малце изнервирени не гледат баш за сите си стават што сакат,ама не секојпат иначе сите се топ позз до сите !!:)

што е педер педер ама добро си ја врши работата ....:pos2:
и јас го давам мојот глас за него:)

ако јас почнам да критикувам за другиве админи незнам што ќе стане темава ...Читери не ни требаат

За мене најдобари се Ред и Била Бонг :)

Ццц еј никој мене да не ме спомне ... срамота ... па после Пупе стај ова стај она :)

Ми кога а побркаме листата тебе те немше :)Ама ти си у првите 5 :)

Neka prosti sto ne go spomnav vo minatoto mislenje ama ic ne mi tekna na nego eve sea kazuvam pokraj zile i goko e top admin ali koa ke mi pusti awp mapa mi ide da go pukam so noz:helou:

Site Ste Dobri Admini, No Za Mene Najdobri Se Zile, Goko i Toninter..............pozzz ve lofkam :jaj::baeh:

Па за мене Била би бил најболји и пунисер хаха , а ке се позлам од гарф тој една4 играме на итали 2 и тоа се бутнав двапати под ред го тепам горе на покривот и зема ме кикна е ова се изнервирав и е порст админ !!!!

Па за мене Била би бил најболји и пунисер хаха , а ке се позлам од гарф тој една4 играме на итали 2 и тоа се бутнав двапати под ред го тепам горе на покривот и зема ме кикна е ова се изнервирав и е порст админ !!!!
Добро е што сум јас најбољиfriends:...

А за другото мислам...:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom