Кој е вашиот музички стил?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување
П

Петар-МКД

Гостин
Темава е конкретно за музичките стилови што ви се допаѓаат на вас.

Јас конкретно да ви кажам слушам рап, house и jazz. Овие стилови имаат ептен остра граница, ама сите 3 ми се ептен допаѓаат. Едноставно се ремек дела. Па така, омилен рапер ми е Jim Jones, омилен house изведувач ми е Roger Sanchez и Eric Morreno, а за џез иведувач ги почитувам UrbanGroove.

jas slusam najmnogu pop, a ponekogas i rok. Nikako ne slusam folk, ne mi se dopaga taa muzika. A , ja sakam muzikata i slusam skoro sekakva po malku(osven folk, bugarsko i srpsko) no najmnogu pop.

Леле баш сега едно трансиште што почна....:music3: :cuc:

Hehe, najsmeshno e shto nikoj nema da kazhe deka slusha turbo. Ceca treba da e goltar po komentarive

punk, rock, metal... тоа највише слушам :music3:

Se slusam, ne pribiram. Komsijata ke pusti turbo folk, drugata komsivka opera, toj pod mene rok, taka da imam izbor sve da slusam vo isto vreme:icon_lol:

Pretezno bugarsko, tokmu za toa i glasav, medjutoa ponekogas i dance/techno, r'n'b, zabavna makedonska i yu :wub:

Slusam klasika, pop, rok ...... AMA mrazam turbo-folk
A inaku kako ste mi site a?

Епа вака-денс,техно,хаус,транс и се што е така слично на тоа слушам најмногу ама ниеден друг стил не ми смета(освен некој забеган метал и турбо фолк)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom