Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Поим немам дали се фетиши, али мене ми се ужасно секси.

Добар парфем.
Саат на рака.
Увежбан тип во (бела) рамбовка. :vozbud:
Баш онака да му се познаваат фино лепо грбот и рамењата. :noze:

Ги заборави Питбулот и БМВ-то :icon_lol:

Ги заборави Питбулот и БМВ-то :icon_lol:

Цц, кога ќе ги прочиташ сите по ред стварно изгледа дека тие сум ги заборавила. :pos:

Нема врска, онака си кажувам, не викам дека триве работи мора да бидат поврзани.

Со текот на времето сфаќаш дека се јавуваат и нови фетиши кон кои никогаш не си пројавувал афинитети и си ги сметал за сосема тривијални.Пример,последно време невообичаено премногу ме привлекуваат и возбудуваат црвенокоси,иако порано дури и одбивно ми делувале.Дури и грда нека е,само црвенокоса да е.А женски род од инает плаво се фарбаше кога дозна за мојата "болест":oops:

(y) more more koga ke puste pogled djavolski :icon_lol:

Поим немам дали се фетиши, али мене ми се ужасно секси.

Добар парфем.
Саат на рака.
Увежбан тип во (бела) рамбовка. :vozbud:
Баш онака да му се познаваат фино лепо грбот и рамењата. :noze:

Maica na preramki. Rambovka asocira na onie maicine bez rakavi ili pak onie so tesni preramki na grb i zmej :LOL:

Петинг на голо : ) hhh шалу се

Пентис,пентис... и само пентис....
Пригушено сфетло,добар секси чилаут,вино и малце техаце.
Подвезици црни чипкасти, висока штикла,бордо кармин и еротика до бесфест.Опиен од напалену атмосферу,испуцани капилари у очи, тј магичан хулахопкаст допир...
Почињам да треперу како првооделенче пред прву писмену по македонски

00g0g_3Q8HWm9OQCZ_600x450.jpg

Ај малце од приватна колекција. Фоткиве се со мобилен и е малку темно, иначе се облечени ко Elfs. Marry Xmas. Се на се добра партија :D

Нешто ми фали во собава, хмммм...
Точен одговор, јас фалам :sneaky:

Kaко за у канцеларија облечена МИЛФ, онака деловно сукњиче, кошула, такви работи, високи чорапи, високи штикли, боја -небитна.

Hmm Za mene najdobar fetis...Da si na odmor na nekoe egzoticno mesto so devojkata... i da napravis edno CUCKOLD :)) taka nekoj sto ne go poznavas da go gledas kako ja sibat

bi sakal se da isprobam vo seksot, no foot fetish mi e omilen
ako ima nekoja srodna dusa neka mi pise slobodno :)

Кога ќе се врати од трчање, со испотена маица, тренерки, целиот утоп.
Каков turn on. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom