Кој е вашиот фетиш?

• Креатор на темата Креатор на темата HardCore
  • Време на започнување Време на започнување
Фетиш ми е да :sekss: бугарска курва за без пари...
Ова ме потсети на еден виц баба ми ми го кажа пред некој ден, си бил некој човек и отишол кај бугарска курва, имале секс и на крајот овој и дал пари и и рекол..парите се фалшиви..и оваа како што си била тргната да си иде, само се свртела и му рекла...парите се фалшиви, ама триперо е 100% оригинал:pos:

Тоа е веќе желба..
у секој случај, не ми е сеуште исполнето :D

Ова ме потсети на еден виц баба ми ми го кажа пред некој ден, си бил некој човек и отишол кај бугарска курва, имале секс и на крајот овој и дал пари и и рекол..парите се фалшиви..и оваа како што си била тргната да си иде, само се свртела и му рекла...парите се фалшиви, ама триперо е 100% оригинал:pos:
е са веке ме предомисли за мојата желба/фетиш... ке треба да си мислам нов :P

брееј ама мрачна смисла за хумор...

Мојот фетиш ... Јас да серам а она да ме гледа ...

Она облечена ко Green Goblin,а јас ко SpiderMan и онака сурово се бориме за правдата.

Тенко нежно сребрено ланче со срценце на него наместено убаво топло меѓу градите :wub: :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom