Кој е сонот на секој гејмер?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
НЕмам некој посебен сон.. Само така за тепање време играм игри и за дружење (=

Мојот сон е соба со екста големи LCD екрани (Full HD се разбира), 7.1 Surrond, Playstation 3 и XBOX360. И плус комјутер со dual-core процесор, 4GB Ram, 768MB SLI графичка картичка и секако, Windows Vista на DX10. Толку од технологија. Освен технологија, пожелно е комфортни фотељи, клима уред, и фрижидер со пиење.
Ај доста беше сонување... :vozbud:

da se sobereme poveke luge da ima zaebancii da igrame svasta i da tepame vreme nenormalno......

Да имам пакет власнички акции во Интел, Асус и Сони. После е лесно.......

сон на секој ѓејмер ... да дојде до целта ? XD

На која цел мислиш?
Иначе ја сакам alpha верзијата на Starcraft2. Тоа за сеа :)

DA imam top kompjuter so TOP TASTATURA I MAUS (monitor) za da mozam da si gi doziveaam site igrici najnovi kako coek a ne da mi seckaat i da si se nerviraam i posle na foruim za krsenje na tastaturi i mausi samo da pisuvam :mist: :bip:

P.S MAC E ZAKON ama ne sum peder ( I DA NE MI KRaDI TEMI NI EDNa tema NE MOZAM DA OTVORAM OD NEGO )

Види што е скромен, маус и тестатура сака :)

Инаку, поголем дел од мојот прв пост на темава си остварив, морам да признаам, играњето DMC 4 со фул "опрема" беше еден врв во мојата "гејмерска" кариера.

И иако сега сум со помалку ентузијазам како порано (што не знам дали е до мене, или тиње игрици искачаат), сепак гледам надежно на користењето на Logitech Air и новите наслови како Mafia 2, CoD: MW2 и идните модови за GTA4.
Alienware не ми треба, сфатив дека сосема солидно се проаѓа и со "обичен" PC, и дека не е секогаш до графичката, туку и до "мониторот".

Да бидам запишан во школо каде што главни предмети:
-RPG
-FPS
-MMORPG (како и да се викаше)
-рандом
-физичко (FIFA, PES)

И додека играм на час да ми прави blowjob професорката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom