Кој е подобар летен клуб, Colosseum или Cabrio?

• Креатор на темата Креатор на темата HOTVENTURA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2005
Мислења
31
Поени од реакции
0
Mene Sekogas mi bilo podobro vo COLOSSEUM osobeno vo cetvrtocite i nedelite.

roman_colosseum.lg.JPG
RULLEZZ :) :)

Prijatele se gleda deka si zhurkadzija ko mene :) Btw Colosseum e za zhal nas najdobar club u leten period :) Ja predlagam da se srushi zidot na Cabrio i da se spojat :lol:

Caligula напиша:
Prijatele se gleda deka si zhurkadzija ko mene :) Btw Colosseum e za zhal nas najdobar club u leten period :) Ja predlagam da se srushi zidot na Cabrio i da se spojat :lol:

dobra ti e idejava baska malce ludje sobira ...ednas trebase da gi spojat koga gostuvase tiesto ako se sekavam. Aj se gleame na carl :)

Колку и да сакате да се видите мислам дека нема да биде можно од причини што ќе биде тутма на Кокс. Скраја да е човек и девојката може да си ја изгуби на такви настани.

На роденденот во Неделата ми се направи многу ќеиф, убава музика, немаше многу луѓе, јас бев авион, се си беше на место. Многу убаво

SpAcE_c0wb0y напиша:
Moite maski drugari velat KABRIO, moite zenski drugarki velat KOLOSEUM.

Spejs .. bez razmishljanje ... odma u Collosseum so zenite :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Koj LETEN klub e podobar COLOSSEUM ili KABRIO

Хавана (се заебавам)

Пошто Кабрио ми е срање живо би реко Колосеум. Инаку двата заедно ми се срање ипол

Колосеум ни е најдобар летен клуб(барем во Скопје),така да нема споредба со Кабрио!

Колосеум...ем топ атмосфера,ем имам преубави спомени од викендите поминати таму.:smir:

Ја врска неам...а` ќе цврцнем (мада поретко тоа го праем) сваки клуб ми е исти овакво... :)

И јас гласам за Колосеум :party3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom