Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
У последно време се вртеше пенсава на радио бубамара инструменталка е со труба и пополека забрзува песната во стил на суперхикс не е ска панк али слично на тоа и само едни зборови се повторуваат (рас,два,три и скок ) и почнува

Vcera slusnav edna reggae numera maski vokal imam samo dva tri zbora "..montain drinking from the fountain..." imase nekako turski primesi. Fala Vi odnapred

Вчера вечерта во трговски го слушнав тој типот од лева страна што свири на гитара, пееше една многу убава песна и ми остана во глава и еве цело сабајле ја барам, но неможам да ја најдам.

Имаше едно делче "Признавам, јас без тебе неможам" ако добро го слушнав така беше.
Ќе може ли некој да ми помогне да ја најдам ? Ќе го частам.

Благодарам однапред.

Вчера вечерта во трговски го слушнав тој типот од лева страна што свири на гитара, пееше една многу убава песна и ми остана во глава и еве цело сабајле ја барам, но неможам да ја најдам.

Имаше едно делче "Признавам, јас без тебе неможам" ако добро го слушнав така беше.

Благодарам однапред.

Никако неможам да се сетам на песната а преска ја слушнав на тв...значи имаше едно делче како Nothing gonna stop me now или us now при крајот,во стил на Muse или the Killers...

Благодарам однапред.

Некој ? Навистина сакам да ја најдам песнава. Кој ќе ми помогне ќе добие частење !

Да не е од Владо Јаневски - Некогаш и негде?
Не е пријателе, не е ни таа, кога ја слушнав си помислив на тоа, ама не е.
Хаха единствено ми преостанува да се вратам и да го прашам.

Фала во секој случај.

како се вика песнана што ие на реклама на дискавери за она LIFE ON A WIRE да не знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom