Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дечки,во неделата накај 21.00 мислам (знам дека е рано) имаше една група,срби/хрвати беа :) Нешо као рок изглеа свиреа,ама никако неможам да ги најдам кои беа...???? некој?

Дечките пробуваа,ги местеа појачалата и слично,една иста песна 5-6 пати ја почнуваа... песнава ми треба :) знам дека немам доволно инфо,ама тоа е тоа...

гитара,па некој добар ритам на бубењеви... :)

Проблемот е што ја имам слушнато само 3 пати на радио и дека незнам ниеден збор од песната а мислам дека Amy Winehouse ја пее.Мнооооогу е спорааа бавна баладааа...

Back to black?

Иде на Сити Радио и на Антена, на некоја плејлиста е ..

Running away from all he things that hurt you, running away from all the things that make you, running away from all the things ......

Мелодијата што порано ја пуштаа на Мтв пред да прекине програмата,а исто така ја има и во последните сцени на филмот Stranger than Fiction пред Харолд да умре?

техно трака почнува excuse me(женско пее) и рефренот има нешто you don't love me .... има и нешто како индиски мелос во песнта...:D ја пуштаат нон стоп актуелна е во последно

Песната од Џинас Папас Џокси некој да ја знае постара е
рефренот иде ....хеј, хеј убавино

Која е песнава прееска ја слушнав во едно шоу. „Сакам да те ѓнавам ( незнам тука како е ) сакам - сакам да те ѓнавам заедно со твојта мала! Така нешто идеше песнава

Да не знае некој наслов на прва и втора трака од клипот ?

Пред некој ден ја заслушав песнава на радио одеше некако вака "И после се јас се молам за тебе... бал бла и после се што ми направи мене" anyone?

Да не знае некој наслов на прва и втора трака од клипот ?

Првата е Guru Josh Project & Kym Mazelle - Eternity, а втората Freemasons & Amanda Wilson - Watchin' (така ми ги препозна телефонот, ако не се тие тогаш се извинувам)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:50 PM ---
А бе пријателе ја дознав, ама не можам да ја најдам, 15 е на Сити Радио на топ 20, ама не можам да ја најдам

http://mukki.org/music/va-nova_xposure_11-06-web-2011-sc_int-89436 Еве тука ја има во некоја компилација :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom