Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
"Ајде ајде лажи ајде само лажи ме, мама нема шанси да не' дознае..." - пее женско, ако знае некој ќе му бидам благодарен! :D

на канал 77 ја вртат
еден дел на почетокот оди, во сите други те барам тебе јас, па има еден дел нема каде да одам балада напочеток па забрзува во рок стил, глас нешто како марко логаут

Дечки една македонска песна нова што ја пуштаат по радиава ми се мота во глава....а рефренот е нешо вака....

ЕЈ ТИ ПОГЛЕДНИ ЗАД СЕБЕ пампарарам парарам прарарарам

Да не ја знае некој песната за анти кампањата за дрога “спотче со шприцеви, Grim reaper“ што одеше на МРТ1 пред 15 години. Беше слична како почетокот на оваа https://www.youtube.com/watch?v=GibiNy4d4gc хаха, но далеку помрачна.

песнава ја слушнав пред некој ден на базен. Некој си микс од бразилска песна и типов во миксот имаше и монолог и рече дека кога бил на одмор во Суринам со фамилијата го гледале филмот Tropa de Elite и таму ептен му се засвиѓала песната, па решил да направи микс. Целиот микс е со делот „Па-ра-па-па-па-папа-пара-папа..“

Може некој ќе знае да поможи.

песнава ја слушнав пред некој ден на базен. Некој си микс од бразилска песна и типов во миксот имаше и монолог и рече дека кога бил на одмор во Суринам со фамилијата го гледале филмот Tropa de Elite и таму ептен му се засвиѓала песната, па решил да направи микс. Целиот микс е со делот „Па-ра-па-па-па-папа-пара-папа..“

песната е Rap Das Armas, а за конкретниот микс барај на youtube

Шпанска е песнава,на плажа ја слушнав летен ремикс најверојатно беше се спомнува нешо Tu corazon,tu corazon во рефренот и amora de ti,толку разбрав,ако знае некој...

slusam sabajlevo na radio edna nasa pesna- nemam veke sila tvoja da bidam, od koj e? moze nekoj da pomogne

mislam deka vaa pesna ja imase prepeeno i na makedonski, ako moze da se sete nekoj da mi kaze od koj e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom