Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

од 22 секунда па натака иде една мелодија која ми е позната од негде а не можам да се сетам од каде... дали е од некој клип, дали од некој филм..
некој да ја има слушнато на друго место или да знае која е?

од 22 секунда па натака иде една мелодија која ми е позната од негде а не можам да се сетам од каде... дали е од некој клип, дали од некој филм..
некој да ја има слушнато на друго место или да знае која е?

Од Јан Тирсен е :)

Со зборови не можам да ја искажам благодарноста. Blow-job сакаш?

Со зборови не можам да ја искажам благодарноста. Blow-job сакаш?
Уживај :) Ми звучеше познато, ама потребни ми беа 20 секунди да ми текни на изведувачот и уште една минута на песната . Ако таа мелодија ти е убава, слободно цел Јан Тирсен да си го сметниш и да го слушаш, нема да зажалиш. Поздрав

Леј дечки знам дека нема да успеете да ја најдете ама не можам никако да се снајдам која е песната... ја чув пред околу 1 саат во веро ја даваа машко ја пее... и не знам ништо друго освен дека рефренот почнува со Хеeeeј ( и иде музика нешто папапаарааам) па типов пее пак али ништо не успеав да разберам што кажува малце неразбирливо ја пее ..може и да се некој американски бенд .. музичето на рефренот е нешто во техно стил... фала однапред иако мислам дека немате појма за што зборам :rolleyes:

Значи не знајш колку сум ти благододарен друже, фала најептен!!! Поздрав, имај најубав ден

Значи премногу ве молам за една песна со сите живци ја барам и никако неможам. Јас слушав на радио, мислам беше Антена 5 или Сити, ми текнува само на мал дел од текстот I try to cry to ... the sky wild Why, I agree to scream...
Песнава ја пее женска, како денс е нешто со делови кај што свири виолина
Ептен ќе ме усреќите ако ми ја кажете :love:

Пак јас со една молба :D Ако некој знае која е песнава од една од најубавите македонски приказни, (а се појавува и во други, особено ако го има госпо' во прикаската) од кој е или сл, нека кажи :) Фала, поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=1i27gKQQ-hU#t=15m55s

Значи премногу ве молам за една песна со сите живци ја барам и никако неможам. Јас слушав на радио, мислам беше Антена 5 или Сити, ми текнува само на мал дел од текстот I try to cry to ... the sky wild Why, I agree to scream...
Песнава ја пее женска, како денс е нешто со делови кај што свири виолина
Ептен ќе ме усреќите ако ми ја кажете :love:
http://www.youtube.com/watch?v=m4EMFrTxbno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom