Кој е најубавиот фудбалски стадион?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најубавиот фудбалски стадион во светот?

• Вкупно гласачи
    294
Статус
Затворена за нови мислења.
„Абе Олимпико во Торино е најубав..Не дека за Јувентус сум, ама најубав е...Ќе видите сега кога ќе се изгради новиот!“Сите сме патриоти, ама на темава се бара РЕАЛНОСТ!

Анкетава не е реална!Како што гледам кој како гласал испаѓа, тој што навива за Манчестер Јунајтед гласал за Олд Трафорд, за Интер и Милан гласале за Сан Сиро, навивачите на Арсенал за Емирати..Реално треба да си кажиме кој е најдобар и најубав стадион..Според мене е новиот Вембли..

„Абе Олимпико во Торино е најубав..Не дека за Јувентус сум, ама најубав е...Ќе видите сега кога ќе се изгради новиот!“Сите сме патриоти, ама на темава се бара РЕАЛНОСТ!

Анкетава не е реална!Како што гледам кој како гласал испаѓа, тој што навива за Манчестер Јунајтед гласал за Олд Трафорд, за Интер и Милан гласале за Сан Сиро, навивачите на Арсенал за Емирати..Реално треба да си кажиме кој е најдобар и најубав стадион..Според мене е новиот Вембли..

Баш и не верувам дек гласале фановите на Милан за сан сиро затоа што нели читаш во претходните страни немале да гласаат затоа што сан сиро бил во заграда.

Najdobar stadion ti e ovoj sega

OldTrafford.jpg

Za tie koi ne znaat a ne veruvam deka ima takvi ova e OLD TRAFFORD teatarot na sonistata kade sto sekoj sonuva da gi tepa MANCHESTER UNITED
da zatoa arsenal vo poslednive 10 godini 5 pati gi ima tepano na old trafford

sen deni vo pariz spored mene, a koga ke se pusti noviot na lyon vo 2010 ke bide najubav posto ke bide celiot od staklena komsttrukcija celiot krov u nivnite timski boi
OL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom