Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mene roden grad mi e Skopje, ama i Struga si ja sakam isto najmnogu! Ima poveke ubavi gradovi, vo celost ja sakam cela Makedonija ... eve slikicka od Skopje samo ... od Struga ima na druga tema :P

skopje-100903-5_800.jpg
Јас сум од струга... али охрид зимава тепа во се е поубав... али на лето за ноќен живот ти е струга подобар...бар лани сите кажуваа! и јас си поминав секаде убаво зашто си иам добро друштво... но има и глупи места и дискотеки кај шо имат турбо фолк ( мразам тф) исклучиво на техно,транс,електроник! се надевам летово ке биде подобро и охрид и струга :) pozzdrav:salut:

Охрид немат конкуренција, барем во Македонија. Само да го видите плоштадон за време на празнициве и не морат ништо повеќе да гледате.

дада ... ептен е добро ! имам слики некаде... ме мрзи да ги барам сеа... ке ги најдам и ке ги уплоадирам ...

Според мене нема поубави од Демир Хисар и околијата...Еве и самите уверете се во убавината на нашиот крај!!

varos.jpg

Струга
единствен град во Европа после нас е Виена кои имаат и езеро и река

За мене најдобар град во МК е Струмица :):.!.:

Abe kakov zivot vo strumica...pa toa za gevgelija ti e nula...ma aj shto zborite
Ne ste posetile nishto pa oshte kje kazuavte....jas imam mnogu gradovi poseteno i videno kakvo e(na gosti...na nekolku dena) ...Za Najubav grad ne mozam da go izberam...Skopje e poubav...ama vo sporedba so Strumica e podobar Gevgelija
Сигурно си бил пијан коа си го пишувал ова!
Кој не е посетил ништо бре од кај знаеш па ти? Струмица за Гевгелија знаеш ти самиот што е не мора да ти објаснувам само што несакаш да признаеш боли вистината сум бил во Гевгелија нема ништо!:boks:

Крушево!!

Attachments

• 2295040154.jpg
    2295040154.jpg
    5 KB · Прегледи: 97
Ресен со неговата природна убавина. Мирен и чист град сместен меѓу два национални паркови Пелистер и Галичица, со едно од најстарите езера во светот каде се наоѓа единствениот остров во Макдонија........
Е убо ама Ресен не е единствен убав град:). Како посебни ги издвојувам Охрид и Демир Хисар

Нормално дека секој ќе си каже за неговиот град дека е најубав... И Да, Скопје е најубав град во Македонија :icon_lol:

Скопје, но не само затоа што јас живеам таму. :)

Едит: Охрид е многу убав во лето, признавам, ама во зима е тапа.

ece грешка си... охрид 2 години со ред е најдобро украсен град на балканот ! и не сфаќам зашто ти е тапа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom