Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 36
Fail topic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака еднаш исто на географија другарка една ја бараше Венецуела во Азија и на крај доби 5ка ама нема везе -.-На час по географија на табла стои закачена карта на Африка и професорката му вика на еден покажи каде е Африка, а он зема да бара по картата за да покаже (како кога се бара некој помал град или село)
Koga sme veke kaj georgrafija. Drugarka od oddelenie use u 8mo odgovarase. I sea pred nejze karta na svetot. I profesorov i vika da mu ja pokaze J. Amerika. I ja bara, grevota devojceto pola saat ja bara. I ja morav debil da ispadnam i da i pokazam dodeka profesorot ne glease nakaj azija ( mnogu jasno ona ko prv pat da videla karta ) i mu vika "profesore mi tekna" i mu pokazuva na azija. Imam uste mnogu drugari, drugarki i mnogu primeri za debilstini ama momntalno nieden ne mi teknuva, sreka Iskra so me podseti so geografijavaНа час по географија на табла стои закачена карта на Африка и професорката му вика на еден покажи каде е Африка, а он зема да бара по картата за да покаже (како кога се бара некој помал град или село)