Кој е најглупиот човек што го знаете ? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкото што ја шетал цела европа и на крај заклучил другар му е најглупиот човек ......според него...
Туку можеше темава во играчница како некој што спомна со наслов во кој не ке се исфалиш колку си прошетан по светов и подалеку.

Јас раскажував за една случка со огномет а личност х ми вика-а шо е тоа огномет???

Час хемија втора година: Реакција А+Б=Ц+Д!
Што се реактанти што продукти? Детево се мисли се мисли и покажува со прст (А)-реактант (Б)-продукт (Ц)-реактант (Д)-продукт
Има уште многу вакви примери со истиот човек, еве уште еден: излези на карта да кажеш кои се соседи на македонија? Не сум повторил сега ќе учам за на тест ........ лошо лошо

Најглупавиот во цел клас што ни беше, на презентација по пракса на тема Трансформатори, професорот го праша кај има трансформатор во училницава и детево се скапа од пулење по цела училница за на крај да заклучи дека трансформатор има во ПАРНОТО:vozbud:

На час по географија на табла стои закачена карта на Африка и професорката му вика на еден покажи каде е Африка, а он зема да бара по картата за да покаже (како кога се бара некој помал град или село)

На час по географија на табла стои закачена карта на Африка и професорката му вика на еден покажи каде е Африка, а он зема да бара по картата за да покаже (како кога се бара некој помал град или село)
Вака еднаш исто на географија другарка една ја бараше Венецуела во Азија и на крај доби 5ка ама нема везе -.-

Дефинитивно мој поранешен школски во 2 година.Му вели професорката да ги покаже страните на светот тој не знаеше да ги покаже.
Во осмо одделение прашуваат едно забегано дете онака на шала кој е главен град на Софија а место да каже Софија е главен град на Бугарија тој вели на Софија е главен град Бугарија.:nesvest:

˙·٠•● MaRiO ●•٠·˙ says:

daj hit me so nekoja hip-hop pesna
Cyanide&Happiness! says:
http://www.youtube.com/watch?v=SpCO254HVRc
˙·٠•● MaRiO ●•٠·˙ says:
ne go slusam mak hip-hopot
Cyanide&Happiness! says:
немораш
слушај го кацар.
˙·٠•● MaRiO ●•٠·˙ says:
baska komercijala stanaa
site
Cyanide&Happiness! says:
ауу лол
доста
50ти го слушаш
˙·٠•● MaRiO ●•٠·˙ says:
abe mu postuem pesni
ne mi e omilen
Cyanide&Happiness! says:
епа немој да сереш
дека станале комерциала македонциве
коа
слушаш само комерциала
˙·٠•● MaRiO ●•٠·˙ says:

game komercijala ?
snoop ?
eminem ?
dre ?

Нема смисла остатокот од логот да го ставам...

Koga sme veke kaj georgrafija. Drugarka od oddelenie use u 8mo odgovarase. I sea pred nejze karta na svetot. I profesorov i vika da mu ja pokaze J. Amerika. I ja bara, grevota devojceto pola saat ja bara. I ja morav debil da ispadnam i da i pokazam dodeka profesorot ne glease nakaj azija ( mnogu jasno ona ko prv pat da videla karta ) i mu vika "profesore mi tekna" i mu pokazuva na azija. Imam uste mnogu drugari, drugarki i mnogu primeri za debilstini ama momntalno nieden ne mi teknuva, sreka Iskra so me podseti so geografijava :)

ах таа географија............

хахахаха, дефинитивно еден другар од 2ра средно! :) имаше некаков проблем со синусите и си седел дома под кварц ламба незнаејќи дека се седи само малку,си останал типот саат време (нз како издржал) и наредниот ден во школо дојде како печено прасенце :) хахахахаха уште не можам да заборавам каков беше во фацата тогаш....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Еден другар мој има многу бавен мозок:toe:
и кога ќе му се јави човек да му предложи нешто да правиме и да одиме негде, првиот коментар му е:"незнам, ај ќе видиме, ќе ти се јавам за 1 саат".
За секаква ситници комплицира и почнува да се договара:toe:
еве нешто најново, пред една недела што разговарале по телефон со еден другар:
A:ало, шо праиш ова она.....
В:ништо еве си седам дома
А:абе ја идам накај Велес, ќе дојдам право кај тебе, ок?
B:незнам, ај ќе ти се јавам попосле ќе се договориме
:jaj::pos2::nesvest::tapp:

Идеме нешо се чмаеме по школски двор и еве ти го Буци иде . . .
Другар бр.1 - ‘Благој , ај на фудбал‘
Благој - ‘Брат неможам сеа ,треа да идам дома‘
Другар бр.1 - ‘Добро , ај поздрав‘ ,
Благој - ‘БраТ , АБЕ НЕМОЖАМ!!! ‘

• Ми се допаѓа
Reactions: RZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom