Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe i ja se cudam koj e toj vanilah nikogas go neam videno a site vikaat vanilah

за мене! А најголем нуб е kgn.Lucifer.
ama koa ne ide ...

Стави фонт 20ка ако не, па и од вселената ќе читаме...

Темава е за да се каже кој е најдобар ... а не за да се кажува кој е нуб или да се кара со други членови !Се гледа кој се фали... али нуб си е нуб

добро дете е![]()
ne sum vlezen podolgo vreme na serverite i neznam sto e do kade i koj se novi igraci i kako igrat ... ali za shorti moram da iskomentirampa neznam ...nema nekoj specificno taka da deli od site , site se jaki ama mene na oko mi lezi garf zs ima losa navika da gaga vo glavaD i 100% shorty so awp za awp mu davam ne edna dve raci
)
) nikogas ne sum go gledal kako predizvik ... obicno bev trn vo oko za nego i za nekoj negovi prijateli pa posle slusnav i deka sum bil chiter 

ne sum vlezen podolgo vreme na serverite i neznam sto e do kade i koj se novi igraci i kako igrat ... ali za shorti moram da iskomentiram) nikogas ne sum go gledal kako predizvik ... obicno bev trn vo oko za nego i za nekoj negovi prijateli pa posle slusnav i deka sum bil chiter
neam nisto licno protiv nego samo mi padna cudno kako stasal do klasirajne vo najdobrite .. ili taka mislam deka e temava za najdobrite![]()
'Kratko i jasno: JAS :wink: dodeka igrav... Sea neso na mol si igram, zaradi latency. A inace za shorty znam koj bi go predizvikal na lagless server: dwa i bugs bunny.
EDIT: koa vlaga dwa na awp mapa my nick name: !g0r got 0wned by dwa. ne e normalen deckoto, svaka cast. GG dwa.So shorty koa bese na mol kolku tolku se drzev, dwa nemozam da go utepam.
deckoto e baniran, licno od mene, AIM imase celo vreme ukljuceno.. taka da takvi igraci so citovi definitivno se "najdobri".
ama pak ne moze so mene
ima dosta dobri igraci, najbolji..... Dare spored mene
a.k.a kgn.ZveRoT