Кој е филмов?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Дивајн напиша:
Може нели и една интересна игра која ќе е конкретно за филмови и затоа нека стои тука, да?:)
Еве како ќе ја играме ...
Пуштете некој филм на BSplayer (на пример), притиснете само "П" на некоја сцена, потоа побарајте ја сликата во фолдерот каде што ви е инсталиран BSplayer-от, ставете ја сликата преку imageshack тука и другите да погодат за кој филм станува збор. Ако не се сети никој од првата слика, може да се стави уште некоја за помош, или мало објаснување ... е па ајде да се пробаме вака кој колку се разбира во филмови.:pishtoldz
Намерно кажав со принтскрин да се сликите, дека ако се стават од некоја страна, сигурно ќе е тоа повеќе позната сцена (барем по интернет повеќе такви се наоѓаат), а и од линкот може да се види филмот, нели? :pipi:
Почнувам со една поедноставна сцена, според која верувам нема да ви е тешко да го погодите филмот ... :)

film3uz.jpg
Да не е случајно "Ѕвездени патеки" ?

Ece напиша:
Да не е случајно "Ѕвездени патеки" ?
што правиш алооооооо!!!!!!:nenene::nenene:
нели гледаш колку страни има напишано после тоа мислење, филмот е откриен од пред 5месеци, внимавајте каде пишете, и ај ставете некоја слика

Ајде бре ставајте слики и јас нешо да погодам...да ми пројде меракот не за друго

Абе дајте некој шо сум гледал мајкуму....никако да погодам......
не сум го гледал овој дај друго дете :pos:

Бада,не се гледа сликата.

Сега мене ми е редот.Ајде погодувајте :vozbud:

ErinLegge-boondocksaints.jpg.w300h226.jpg

Браво. по името на сликата виде а? :) Преварант...

Како бе не се гледа мојата слика? Мене ми ја покажува.

Bada Bing! напиша:
Браво. по името на сликата виде а? :) Преварант...

Како бе не се гледа мојата слика? Мене ми ја покажува.

Снајди се па уживај. Иначе сликата твоја изгледа многу е комплицирана затоа не ја вади :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom