Кој дел од еурокремот ви е поубав? Црн или бел?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Кој дел од еурокремот ви е поубав?

• Вкупно гласачи
    463
Црниот... дури откако ќе снема црн, почнувам да го јадам белиот дел од еурокремот :)

Само црниот. Ако купам мешан, најчесто белиот дел останува нечепнат долго време и завршува во канта за ѓубре.

Ова прашање ме потсеќа кога идев во Велес и се пуштав на женски и еден од форумџиите тука ми ја кажа финтата и јас луд ја пробав.Само концептот беше дека е многу сериозно прашање и го поставувам 2 пати и после тоа да и го кажам прашањево.Еднаш една ми викаше дека сум будала мислеше ќе ја убиев,па почна и да ме брка низ клубот.Ако сакате пробајте но за последиците не гарантирам.Иначе не јадам еурокрем во последно време но белата ми е поубава :)

Имат еден од Витаминка само црн :cool:
А ако по некоја случајност дома донесат црно - бел, ги мешам.

Брат на мене омилен крем ми е Нутелата шо можеш да идеш демек од продавница да си купиш и да јадиш. поздрав

Си поштувам ја комбо на кришка од бело и црно и една чаша млеко:love::D(y)таманка си е

Ова прашање ме потсеќа кога идев во Велес и се пуштав на женски и еден од форумџиите тука ми ја кажа финтата и јас луд ја пробав.Само концептот беше дека е многу сериозно прашање и го поставувам 2 пати и после тоа да и го кажам прашањево.Еднаш една ми викаше дека сум будала мислеше ќе ја убиев,па почна и да ме брка низ клубот.Ако сакате пробајте но за последиците не гарантирам.Иначе не јадам еурокрем во последно време но белата ми е поубава :)
Ако сакаш да ја споделиш со нас финтата? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom