Кој дел од еурокремот ви е поубав? Црн или бел?

Кој дел од еурокремот ви е поубав?

• Вкупно гласачи
    463
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Црниот... дури откако ќе снема црн, почнувам да го јадам белиот дел од еурокремот :)

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Само црниот. Ако купам мешан, најчесто белиот дел останува нечепнат долго време и завршува во канта за ѓубре.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ова прашање ме потсеќа кога идев во Велес и се пуштав на женски и еден од форумџиите тука ми ја кажа финтата и јас луд ја пробав.Само концептот беше дека е многу сериозно прашање и го поставувам 2 пати и после тоа да и го кажам прашањево.Еднаш една ми викаше дека сум будала мислеше ќе ја убиев,па почна и да ме брка низ клубот.Ако сакате пробајте но за последиците не гарантирам.Иначе не јадам еурокрем во последно време но белата ми е поубава :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Имат еден од Витаминка само црн :cool:
А ако по некоја случајност дома донесат црно - бел, ги мешам.

Член од
31 октомври 2011
Мислења
58
Поени од реакции
23
Брат на мене омилен крем ми е Нутелата шо можеш да идеш демек од продавница да си купиш и да јадиш. поздрав

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Си поштувам ја комбо на кришка од бело и црно и една чаша млеко:love::D(y)таманка си е

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ова прашање ме потсеќа кога идев во Велес и се пуштав на женски и еден од форумџиите тука ми ја кажа финтата и јас луд ја пробав.Само концептот беше дека е многу сериозно прашање и го поставувам 2 пати и после тоа да и го кажам прашањево.Еднаш една ми викаше дека сум будала мислеше ќе ја убиев,па почна и да ме брка низ клубот.Ако сакате пробајте но за последиците не гарантирам.Иначе не јадам еурокрем во последно време но белата ми е поубава :)
Ако сакаш да ја споделиш со нас финтата? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom