Кој дел од денот ви е најубав за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
по можност двата...ако мора да се бира тогаш утрински... по утрото денот се познава :D

Шо е битно кога е ? Битно да е секс макар и набрзина да е, не прибирам многу многу :pos:

large.jpg

Нема утро, нема вечер... :D

и вечерен и унтрински и целодневен и каков и да е убав е :)

ако мора да се бира ондак утрински... убаво си кажа некој поназад - денот по утрото се познава

М Е С Е Ч Е Н ( и не лажам,си ја кажувам вистината,така да си знаете и повеќе да не ме прашувате)

Како си врват годините , ќе стане и годишен :)

он: вечерен , со миризливи свеќи , винце ово оноо :) Но и за утрински не се исклучува можноста, со оглед на тоа што некогаш може да се случи " брат ти " да стане пред тебе и да биде на готовс за парење :D

Последно уредено:
Како си врват годините , ќе стане и годишен :)

он: вечерен , со миризливи свеќи , винце ово оноо :D Но и за утрински не се исклучува можноста, со оглед на тоа што некогаш може да се случи " брат ти " да стане пред тебе и да биде на готовс за парење.
аха рано е за така,прво идеме на пар-непар некоја година,па потоа имаме циклус:пролет-лето- есен- зима х1=4 а потоа тоа годишњак, и за крај лани еднаш годинава поретко. Амин.

Сабајле. Нема ништо поубаво од тоа да се осеќам јак уште од сабајле. Ако нема, обавезно пред излегување од дома го мавам од рака да сум опуштен.

Било кој период од денот е одличен за секс, но најубава ми е ноќта сепак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom