Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
j
Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D

jas sum visok 190 pa taka pozava e za mene izmislena

Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D

Оти му го рушиш филмот со рипањето:pos:

Странично у дупе
И стојајки на ѕ'д, наравно опет у дупе : )

69, spooning, reverse cowgirl, doggy...
шо дое измеѓу-дое...

Е зошто бе Леандра, не е невозможна позава,скоро ја правевме. само ми беше страв кога му дојде да сврши да не ме фрли на под:vozbud: али добро се заврши.
јак висок мужјак може без проблем да крева женска од 60кг

Е зошто бе Леандра, не е невозможна позава,скоро ја правевме. само ми беше страв кога му дојде да сврши да не ме фрли на под:vozbud: али добро се заврши.
јак висок мужјак може без проблем да крева женска од 60кг
тачно

zamene se najubavi pozi koga zenata gore jas lega daj galam za gradite.ili kuceskata poza izto taka
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:05 ---
zamene se najubavi pozi koga zenata gore jas lega daj galam za gradite.ili kuceskata poza izto taka
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:21 ---
ovdeka nijedna zena nema da si kaze koj poza i se dopaga.oni samo skrenuvat od temite

--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:05 ---
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:21 ---
ovdeka nijedna zena nema da si kaze koj poza i se dopaga.oni samo skrenuvat od temite

:facepalm:

јас би гласала за доги , можи требаше и една анкета да закачите на темава чисто информативно да видиме која е најчесто употребвана поза :D

Da dobra ideja so anketata

најомилена 69 !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom