Кои ви се најубави смоки?

• Креатор на темата Креатор на темата vole
  • Време на започнување Време на започнување
Стоби Флипс ми се незаменливи, пробувам и други но некако суви ми се и плус го нема филингот рацете да ти се налепени и да мораш да ги измиеш потоа (или да најдеш друг начин за нивно чистење, како бришење од фармерки или лижење на прсти кога никој не гледа;))

smoki-king-size.jpg

LIKE A BOSS :D

Стоби Флипс класик со црвена паковка, не ми се лоши ни оние со вкус на хот-дог за мезе со пиво.

Стоби Флипс тие црвените се незаменливи. Овие со пица и сирење се исто многу добри а новиве Стоби Рингс и Стоби Стикс прв пат тука гледам, не ни знаев дека има. Ке ги пробам наскоро :D

Оние старите зелени никаде неможам да ги најдам. Во Веро нема, по продавниците нема. А во Тинекс не сум проверил, но најверојатно и таму нема. :( Баш штета. Многу убави беа, но изгледа слабо им се трошат и ги извадиле од употреба.

Оние старите зелени никаде неможам да ги најдам. Во Веро нема, по продавниците нема. А во Тинекс не сум проверил, но најверојатно и таму нема. :( Баш штета. Многу убави беа, но изгледа слабо им се трошат и ги извадиле од употреба.
Имаш други исти така зелен со тој нивнот специфичен вкус мислам дека е малце поголемо пакувањето и се на SL.

Сега Стоби Флипс, ама како оние смоки што јадев како мал, мислам Макс се викаа во црвена кесичка со 2 смајлиња жолти на неа поубави нема :)

Стоби Флипс црвенките. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom