Кои ви се најубави смоки?

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Стоби Флипс ми се незаменливи, пробувам и други но некако суви ми се и плус го нема филингот рацете да ти се налепени и да мораш да ги измиеш потоа (или да најдеш друг начин за нивно чистење, како бришење од фармерки или лижење на прсти кога никој не гледа;))

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Стоби Флипс класик со црвена паковка, не ми се лоши ни оние со вкус на хот-дог за мезе со пиво.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Стоби Флипс сите варијанти (црвени, зелени со пица, со сирење).

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Стоби Флипс тие црвените се незаменливи. Овие со пица и сирење се исто многу добри а новиве Стоби Рингс и Стоби Стикс прв пат тука гледам, не ни знаев дека има. Ке ги пробам наскоро :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Оние старите зелени никаде неможам да ги најдам. Во Веро нема, по продавниците нема. А во Тинекс не сум проверил, но најверојатно и таму нема. :( Баш штета. Многу убави беа, но изгледа слабо им се трошат и ги извадиле од употреба.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Оние старите зелени никаде неможам да ги најдам. Во Веро нема, по продавниците нема. А во Тинекс не сум проверил, но најверојатно и таму нема. :( Баш штета. Многу убави беа, но изгледа слабо им се трошат и ги извадиле од употреба.
Имаш други исти така зелен со тој нивнот специфичен вкус мислам дека е малце поголемо пакувањето и се на SL.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сега Стоби Флипс, ама како оние смоки што јадев како мал, мислам Макс се викаа во црвена кесичка со 2 смајлиња жолти на неа поубави нема :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Стоби Флипс црвенките. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom