Кои ти се тие? - Не знам (муабети со непознати)

Ми се случило многу пати,не е лошо да отепаш време додека чекаш нешто или што и да е.Обично некој постар ако започне,со помлади (врсници) потешко,а и јас не сум некој тип што би започнал разговор со непознат.

Ми се има случено дур чекам автобус, ми пријде еден чичко ме праша дали поминала 24ка и ми извади едно тетратче од ЈСП кај што пишува за секој автобус во колку саат доаѓа. И нешо почнавме муабет за автобуси, кисела вода, кај учам, што работел ова она. После го видов уште еднаш и мислев дека нема да ме познае, ама ме позна и ми вика "Кај си другарке? Што правиш, добра?" и ми почна муабети како имал стан во охрид, па јас нешто му кажував дека бев на одмор и такви ствари. ЈСП конектинг пипл:)

Ako sum raspolozena za muabet mi godi muabet so nepoznat . Mi se ima deseno da razgovaram ili da mi pobaraat nesto pa nekogas i zabavno e .

Ми се има случено, и тоа најчесто во воз. Или со луѓе кои се во слична ситуација со мојата (редици, на доктор, кога се чека нешто...).

Мене пред недела дена ми се стаи една и едно 20 минути ми праеше муабет ја три чисти немав која е.И даам едно 16тина годинки.

Мене пред недела дена ми се стаи една и едно 20 минути ми праеше муабет ја три чисти немав која е.И даам едно 16тина годинки.

Me stai u dilema da ne sum ja sea -.-

Abe, a forumov ne e istoto?
Vrska neam koi ste -.-
A pak "praam muabet" so vas za mnogu stvari.

Doro, aj sea on.
Mi se ima deseno i toa najvishe u taksi. Pogotovu koa trea da se vozam od Karposh 3 do doma, a relacijava chesto mi e u upotreba.
Mi se imaat pogodeno mnogu pati zborlesti taksisti xD
Ili u park koa ti e dosadno, mu se vrtish na nekoj i go prashuesh sho muzika slusha i ako ti se pogodi, cela vecher mozhe da razglabate (:

Ama ima i edni, sho te prashuvaat kako si? E na tie ne im praam muabet posho tie se loshi i ne sakaat samo muabet da praat so tebe xD

Мене и познати ме одбегнуваат, а не па некој непознат да застане да праи муабет со мене... Грд сум, шта ќеш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom