Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Vikings 3-та сезона уште 2 епизоди
Dekalog ја репризирам оти е најјака мини серија
Doctor Who 4-та сезона, ама размислувам да ја прекинам оти ко да не е скроз ко за мене. Ептен ми е затупувачки со роботине Далек и некои исти срањенца кои се повторуваат низ епизоди. Има јаки епизоди, ама има и некои кои со душа чекам да завршат.
Louie
Поаро

Homeland, Fargo и The Knick. Засега, сите имаат одлична сезона.

Death Note
Louie
The Office
Wild China
Walker, Texas Ranger
Last Man On Earth
Mr.Robot

Последно уредено:
Нема да ги напишам сите од истата причина што не сакам јавно да зборувам за сите книги кои ги читам, некои работи треба да си останат приватни. :)

The Walking Dead
Louie
American Horror Story
Nurse Jackie
Friends(over and over again)
South Park
Modern Family
Fear the Walking Dead( моментално ми е на stand by, ја чувам за кризниов период без серии)

The Killing сега почнувам 3та сезона, а овај месец чекам Banshee и бугарскава Под Прикритие. :)

Нема да ги напишам сите од истата причина што не сакам јавно да зборувам за сите книги кои ги читам, некои работи треба да си останат приватни. :)

The Walking Dead
Louie
American Horror Story
Nurse Jackie
Friends(over and over again)
South Park
Modern Family
Fear the Walking Dead( моментално ми е на stand by, ја чувам за кризниов период без серии)

Сум ги заборавила и легендарните 3rd rock from the sun.
Mike and Molly, ги измавав сите во период на полагање. :D

American horror story
Arrow
Flash
Limitless
Agents of Shield
Supernatural
The Walking Dead
Game of Thrones
Doctor Who

Мr.Robot
Narcos
The man in the high castle
Ash vs Evil Dead
The Flash

Занимација дур ги чекам новите епизоди од ГОТ и Better call Saul.

latest

Grimm

Почнав со првата сезона. Не сум воодушевен. Интересна замисла изведена просечно речиси во секоја смисла на зборот. Просечна полициска серија со елементи на просечна фантастика, со доста нелогичности и неубедливост на приказната. Малку разочарува кога ќе се земе предвид оцената на IMDb од 7.8. Не дека не се гледа, ама има доста серии кои се подобри.
Засега, 6.

Од вчера почнаа да ја даваат The Blacklist на МРТВ и веројатно секој ден ќе ја има во 21.00 часот јака серија која ќе ја пратам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom